You-SB
Helenastraat 11
www.You-SB.com

Persbericht

Studentenbedrijf brengt oplossing voor kwijtraken USB stick

28 oktober 2009

Kwijtraken
Wie gebeurt het niet? We hebben het allemaal wel eens. Maar wat is het toch www.ververvelend. Plotseling ben je je USB stick kwijt. Maar wat dan? Ja inderdaad, je bent alles kwijt. Al je gegevens zijn in een klap weg. Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor. We hebben een USB stick in de vorm van een bankpasje. Op deze manier kun je hem gemakkelijk opbergen in je portemonnee. Hierdoor zul je hem niet snelmeer kwijtraken.

Personalisatie
Maar wat maakt ons product nog specialer? Wij kunnen het voor iedereen laten personaliseren. Iedereen kan er zijn eigen foto of logo op laten plaatsen. Hierdoor kan iedereen iets uitbeelden of reclame maken. Er zijn al enkele bedrijven die bestellingen hebben gedaan voor USB creditcards met daarop hun bedrijfslogo.

Veel interesse
Uit ons marktonderzoek bleek dat er veel interesse was voor ons product. We hebben met veel scholen en bedrijven contact opgenomen of zij toekomst in het product zagen. We hebben met deze mensen veel telefonisch contact gehad, maar zijn ook meerdere keren bij bedrijven op bezoek geweest en hebben hier over het product gesproken. Veel gaven aan wel toekomst te zien in het product. Zij wilden het product ook zelf wel kopen.

Mogelijkheden tot koop
You-SB verkoopt zijn producten op twee manieren. Iedereen heeft de mogelijkheid om het op onze site te bestellen of tijdens beurzen te kopen. Wanneer men naar onze site gaat kan daar een bestelformulier worden ingevuld. Ook gaat You-SB op beurzen staan. Wilt u hier meer van weten ga dan nu naar onze site voor meer informatie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serdar Tukguz
06-348 776 70
[email protected]

Website: http://www.you-sb.com/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular