(Persbericht) Het concept van Adver-Online is al langere tijd zeer succesvol in België. Met een eigen filiaal in België timmert Adver-Online al langere tijd flink aan de weg bij onze zuiderburen. Inmiddels is ook het recruitmentsysteem HROffice van Adver-Online een groot succes gebleken in België.

HROffice is het recruitmentsysteem van Adver-Online wat september 2010 succesvol geïntroduceerd is in Nederland. Al snel bleek dat er ook op de Belgische markt veel interesse in een applicatie waarmee men al zijn contacten met sollicitanten en uitingen naar de arbeidsmarkt kan beheren. Edwin Blom directeur van Adver-Online is erg tevreden met deze ontwikkeling. à¢â‚¬Å“toen we HROffice op de markt brachten wilden we ons eerst op Nederland richten. Medio 2012 was het de planning om ook naar het buitenland te gaan. Door de overweldigende interesse vanuit België is dit proces in een stroomversnelling gekomen. Naast België is er inmiddels ook vanuit Duitsland en enkele landen uit het Oostblok interesse getoond in HROffice.à¢â‚¬

De directie van Adver-Online verwacht dat HROffice in het derde kwartaal van 2011 ook de Duitstalige en Engelstalige markten aangeboord gaan worden.