Het NewNrgy dieet, succesvol lijnen zonder jojo-effect!

Culinair genieten, zelfs met een glaasje wijn, en toch in vier weken tijd tussen de 6 en 10 kilogram afvallen? Dit kan met het NewNrgy dieet, de delicieuze afslankmethode waarbij à¢â‚¬Å“Wat je eet op Welk momentà¢â‚¬ belangrijker is dan de hoeveelheid voeding.

De zelf ontwikkelde succesformule werkt met verschillende afslankmenu‘˜s zodat er voor iedereen een passende behandeling is. Zo zijn er speciale behandelingen voor verhoogde bloeddruk, diabetes, obesitas, migraine, schildklieraandoening, een lang lijnverleden, medicijn gebruik en de overgang. Het is afvallen en figuurcorrectie op een veilige, verantwoorde en medisch onderbouwde manier.

De afslankbehandelingen bieden snel zichtbare resultaten. Dit komt door individueel toegepaste voedingstechnologie. Een behandeling is naast effectief ook interessant en leerzaam. Wie een behandeling volgt leert zichzelf en het eigen lichaam beter kennen.

De toegepaste wetenschap is voedingstechnologisch en gebaseerd aan onderzoeksresultaten van universiteiten in Wageningen, Boston en het Texas Department of Medicine.

Het resultaat is; je voelt je fit en je valt af!

Voor meer informatie ga je naar www.newnrgy-online.nl