Apeldoorn, 7 mei 2010 Rainbow Industrial Coating (RIC) kent een succesvolle doorstart met een kernploeg van twintig enthousiaste medewerkers onder leiding van algemeen directeur Theo Reijnders. RIC heeft vertrouwen in de toekomst en blijft een toonaangevende specialist in de anticorrosieve voorbehandeling en coating van aluminium en verzinkt staal.

Na een korte onderbreking van ruim twee weken, heeft RIC op 12 april j.l. zijn deuren weer geopend. Reijnders zegt: à¢â‚¬Terugkijkend op de afgelopen weken, hebben we enorme stappen in de juiste richting gezet. De basisorganisatie is aangepast en beide lakstraten draaien weer als vanouds. Tevens hebben we veel klanten bezocht door heel Nederland, waarvan een groot deel vertrouwen heeft geuit in het vernieuwde RIC. Dit resulteert in een groeiende stroom van orders aangeleverd door een breed scala van bestaande en nieuwe klanten.à¢â‚¬

De komende weken richt Rainbow Industrial Coating zich op het verder invullen van de verkoop en marketing activiteiten waaronder het updaten van de website. Ook worden er voorbereidingen getroffen om snel door te schakelen naar het produceren in twee ploegen om zo de pieken in de groeiende order stroom binnen de vijf werkdagen af te handelen. Het blijft van belang om het opvangen van pieken in de productie zo flexibel mogelijk in te vullen.

Het personeel en de directie zijn er van overtuigd dat RIC in deze afgeslankte vorm weer goed concurrerend is op een gespecialiseerde markt en zich goed positioneert indien de eerste tekenen van herstel zich aandienen in bouwend Nederland.

Rainbow Industrial Coating (RIC)
Rainbow Industrial Coating is een van de marktleiders in de Benelux op het gebied van oppervlakte behandelingen en het coaten van aluminium en thermisch verzinkt staal. RIC is gespecialiseerd in het geel chromateren en dubbellaags coaten van aluminium voor binnen en buiten toepassingen. De voorbehandeling van een uitgebreide reeks van dompel baden is uniek en zorgt nog steeds voor de beste anticorrosieve hechtlaag. Uiteraard volgen wij de strengste milieu voorschriften, die periodiek worden getoetst zowel intern als extern.
Naast het Qualicoat keurmerk beschikt RIC over het keurmerk ´Seaside‘˜ hetgeen betekent dat de coating gegarandeerd 10 jaar meegaat op plaatsen langs de kust, waar de agressieve zoute lucht de coating extra kan aantasten.
De unieke voorbehandeling, de enkel- of dubbellaags coating, de betrouwbare levertijden en de logistieke service maken de coating van Rainbow Industrial Coating tot een hoogwaardig product.

Contact gegevens
Theo Reijnders
+31 (0)55 5411178
www.rainic.nl