(Persbericht) Eindhoven, 2 november 2010 GIBO Groep accountants en adviseurs heeft Hyarchis.Net, het Enterprise Content Management systeem voor digitale dossiervorming van VDD IQware, succesvol uitgerold. De vestigingen in Emmeloord, Amersfoort en Ulft zijn nu volledig overgestapt op het elektronisch dossier en met de implementatie bij de overige 57 vestigingen is gestart. Kort na de uitrol is er al duidelijk sprake van efficiënter werken, reductie van papierstromen en klanten die sneller geholpen worden. Bovendien krijgen klanten op korte termijn ook zelf inzage in hun dossier.

à¢â‚¬Å“Het dagelijks aanleggen, verwerken en bijhouden van de dossiers is door deze digitalisering aanzienlijk efficiënter gewordenà¢â‚¬, vertelt Gert Hartman van GIBO Groep Emmeloord. à¢â‚¬Å“Het tijd- en plaatsonafhankelijk werken met elektronische dossiers is nog even wennen, maar we ervaren op onze vestiging al duidelijk voordeel. We hebben het dossier nu altijd bij de hand, waardoor we sneller kunnen switchen tussen dossiers en de klant dus sneller kunnen helpen. Bovendien zijn alle wijzigingen die we binnen een dossier doorvoeren direct voor iedereen zichtbaar. En de afname van het papiergebruik geeft ons naast alle praktische voordelen ook een goed gevoel.à¢â‚¬

Frank Pisters, directeur algemene zaken van GIBO Groep vult aan: à¢â‚¬Å“De uitrol van Hyarchis.Net is onze volgende stap in de invoering van ´het nieuwe samenwerken‘˜ met onze klanten en onze doelstelling het meest klantvriendelijke accountantskantoor te zijn. We zien een afname van de foutgevoeligheid bij de overdracht van gegevens naar het regiokantoor. Ook hier profiteren onze klanten van. Bovendien wordt voldaan aan de strenge eisen met betrekking tot het toezicht van de AFM op registeraccountants. We zijn dan ook erg tevreden over de mogelijkheden van Hyarchis.Net.à¢â‚¬

-----------------

Over GIBO Groep accountants en adviseurs
De GIBO Groep is een landelijk opererende accountancy- en adviesorganisatie met ruim zestig vestigingen. De GIBO Groep ondersteunt particulieren en ondernemers in het MKB en de agrarische sector met accountancydiensten en advies op het gebied van bedrijfskunde, belastingen, juridische zaken en personeel en organisatie. In 2009 is GIBO Groep uitgeroepen tot beste accountant en belastingadviseur van Nederland door het toonaangevende zakenmagazine Incompany 100.
Meer informatie: www.gibogroep.nl.

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Business Process Management, Invoice Processing, Document Composition, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035-5822730
[email protected]