(Persbericht) à¢â‚¬¢ Scan- en labellingoplossing voor 200.000 pallets per jaar
à¢â‚¬¢ à‰à©n leverancier voor totaaloplossing in 7 vestigingen, met TotalCare onderhoud
à¢â‚¬¢ Zetes MD Pallet Applicatoren en robuuste Motorola scanners en truckterminals

Eindhoven, 31 oktober 2011 Suiker Unie, producent van suikerproducten, heeft Zetes gekozen als leverancier voor nieuwe tracking & tracing systemen in de fabrieken en externe magazijnen. Het bedrijf gaat de komende jaren alle oudere systemen van verschillende leveranciers vervangen door een toekomstvoorbereide oplossing van à©à©n eindverantwoordelijke.

De nieuwe track & trace oplossing voor Suiker Unie bestaat uit Zetes MD Pallet Applicatoren voor het printen van barcode- en SSCC-labels en diverse stand alone printers, barcodescanners en truckterminals van Motorola. Behalve de levering en implementatie verzorgt Zetes tevens het onderhoud op alle apparatuur en het vervangen van niet meer ondersteunde labellingsoftware.

"Wij hebben voor Zetes gekozen omdat zij als à©à©n van de weinige tenderaanbieders een totaaloplossing kunnen leveren en daar ook de volledige verantwoordelijkheid voor nemen", zegt Marco van Bochove, FMC Logistiek van Suiker Unie. "Verder hebben zij de meest uitgebreide inventarisatie uitgevoerd en ook de beste totaaloplossing aangeboden". Zetes gaat de nieuwe systemen gefaseerd implementeren in de suikerfabrieken in Dinteloord en Vierverlaten, de specialiteitenfabrieken in Puttershoek en Roosendaal en drie externe magazijnen.

Over Suiker Unie
Suiker Unie ontwikkelt , produceert en vermarkt suiker en suikerspecialiteiten. Het bedrijf heeft eigen suikerfabrieken in Dinteloord (incl.hoofdkantoor), Vierverlaten en Anklam (Duitsland) en specialiteitenfabrieken in Puttershoek en Roosendaal. De industriële klanten verwerken de suiker in voedingsmiddelen zoals frisdranken,brood of zuiveltoetjes. Het overige vindt zijn afzet in de retail-en foodservicemarkt en in de supermarkt te vinden onder de merknaam Van Gilse. Suiker Unie is onderdeel van Royal Cosun, een internationale voedingsmiddelencoà¶peratie met 4.000 medewerkers en een jaaromzet van circa 1,7 miljard euro. Meer informatie is te vinden op: www.suikerunie.nl

Over Zetes
Zetes Industries (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die bijdragen tot een verbeterde werking van vele klanten in tal van marktsegmenten: productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Cà´te d'Ivoire, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Israël, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft momenteel meer dan 1000 werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2010 bedroeg 216,7 miljoen euro. Meer informatie op www.zetes.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular