à¢â‚¬à…“Het bieden van een mooie vakantie vormt de ruggengraat van onze Superplatz-campings. Daarnaast zijn we passievol over het bieden van kwaliteit. Dat kan ook over onze partner Stichting Heartbeat worden gezegd. We gaan voor het tweede jaar samen zorgen voor tien onvergetelijke gratis vakanties voor gezinnen met een hartpatiëntje. Met die inleiding kon Angelique Joosten van Superplatz-camping Ter Spegelt op dinsdag 13 januari tijdens de Vakantiebeurs de samenwerking van tien Superplatz-campings, Stichting Heartbeat en Van Eijk Caravans aankondigen. De gezinnen zullen van een prachtige en gratis vakantie gaan genieten op een van de meest luxe campings van Nederland.

Voorzitter van Stichting Heartbeat Bjà¶rn Tannemaat en Angelique Joosten zorgden ervoor dat de symbolische sleutel van de caravan gecombineerd werd met de cheque die de vakanties symboliseert. Tannemaat benadert de komende maanden tien gezinnen uit zijn doelgroep die zo´n gratis vakantie dik verdiend hebben. à¢â‚¬à…“Er zijn per jaar 1.400 gezinnen die horen dat hun kind een hartafwijking heeft. Dan staat hun hele wereld op de kop. Wij zijn er voor die gezinnen en bieden ze de ontspanning die ze zo nodig hebben. Dit jaar kunnen we dat ook met de inzet van de Superplatz-campings doen. Daar ben ik blij mee. Overigens heeft Stichting Heartbeat daarnaast als doel om meer defibrillatoren in het straatbeeld te krijgen. Die moeten wat de stichting betreft overal beschikbaar zijn. à¢â‚¬à…“Het is goed om te horen dat de Superplatz-campings allemaal een AED binnen handbereik hebben.

Het is het tweede jaar dat Stichting Heartbeat, Van Eijk Caravans en de Superplatz-campings samenwerken. Ze pakken dat dit jaar nog grootser aan door ook de consument bij hun actie te betrekken. Tannemaat vertelde hierover: à¢â‚¬à…“We maken een eigen krant waarin alles te lezen valt over onze samenwerking en Stichting Heartbeat. Zo betrekken we andere gasten bij onze campagne. We rekenen op meer donateurs en dus meer geld om gezinnen met een hartpatiëntje een onbezorgde tijd te bezorgen. De eerste editie van de krant verschijnt voor de zomer en is te verkrijgen bij alle Superplatz-campings van 2008.

Achtergrondinformatie

Superplatz-campings
De Duitse ADAC, à©à©n van de meest toonaangevende toeristenorganisaties van Europa, heeft begin 2008 tien Nederlandse campings onderscheiden met de titel Superplatz. Deze bedrijven, allen lid van brancheorganisatie RECRON of Koninklijk Horeca Nederland, mogen een jaar lang dit predicaat voeren. Een prestatie van formaat, vergelijkbaar met de Michelin-sterren in de horeca.
De Nederlandse bedrijven met de titel Superplatz zijn:
à¢â‚¬¢ Camping Tempelhof (Callantsoog)
à¢â‚¬¢ Kampeercentrum De Beerze Bulten (Ommen)
à¢â‚¬¢ Camping De Paal (Bergeijk)
à¢â‚¬¢ Camping De Kuilart (Koudum)
à¢â‚¬¢ Comfortcamping Scheldeoord (Baarland)
à¢â‚¬¢ Recreatiecentrum Ter Spegelt (Eersel)
à¢â‚¬¢ Recreatiecentrum De Wildhoeve (Emst)
à¢â‚¬¢ Camping Roompot Beach Resort (Kamperland)
à¢â‚¬¢ Camping De Kleine Wolf (Ommen)
à¢â‚¬¢ Recreatiepark Breebronne (Maasbree)
Nederland scoort in Europa zà©à©r hoog met het aantal Superplatz-campings. Met maar liefst tien bedrijven behoren de Nederlandse campings gezamenlijk met de grote kampeerlanden Duitsland en Italië tot de top-3 van Superplatz landen.
Meer informatie: www.topcampings.net

Stichting Heartbeat
De wereld staat op z´n kop wanneer je hoort dat je kind hartproblemen heeft. Jaarlijks overkomt het zo'n 1.400 gezinnen en moeten er levensreddende operaties uitgevoerd worden. Stichting Heartbeat geeft gezinnen die dit door moeten maken, weer wat levensvreugde door een vakantie of een leuk dagje uit te organiseren.
Daarnaast zet Stichting Heartbeat zich in om meer defibrillatoren in het straatbeeld te krijgen.
Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl

Van Eijk Caravans
Van Eijk Caravans was in 2006, 2007 en 2008 een finalist in de verkiezing van Caravanbedrijf van het Jaar. Dit betekent dat ze zich al drie opeenvolgende jaren mochten rekenen tot de beste vijf bedrijven (van de 250 deelnemers) van Nederland.
Van Eijk Caravans is een à¨cht familiebedrijf, dat al sinds 1974 hà¨t vertrouwde adres is van talloze tevreden caravanners. Zij weten de gemoedelijke sfeer waarin zaken worden gedaan te waarderen. Recreanten voelen zich zeker thuis in de sfeervolle showroom, waar nagenoeg elke indeling van Fendt en Kabe staat opgesteld. Uiteraard is Van Eijk ook het adres voor een betrouwbare gebruikte caravan. In hun occasionhal staan talloze fraaie gebruikte caravans opgesteld. Jonge Fendt caravans kennen bovendien de Fendt 5-sterren certificering, voor nog meer zekerheid.
Meer informatie: www.vaneijkcaravans.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular