Dealerdirect, de oprichter van ikwilvanmijnautoaf.nl, heeft een nieuwe website gelanceerd waar autoeigenaren binnen 5 minuten hun auto kunnen verkopen. Dealers en occasionspecialisten kunnen volautomatisch en razendsnel een bieding plaatsen op auto‘˜s waar ze interesse in hebben.

De site www.TurboTaxatie.nl heeft grote voordelen. Nadat de auto is ingevoerd op de website ontvangt de eigenaar binnen enkele minuten een gegarandeerd bod waarna men de auto met een druk op de knop kan verkopen. Tijdwinst is een groot voordeel voor de verkopende partij evenals zekerheid en een vlotte afhandeling door RDW erkende goedgekeurde autoinkopers die op TurboTaxatie.nl zijn aangesloten.

Snel auto verkopen
Aan het woord Vincent Stevens, oprichter van Dealerdirect: à¢â‚¬Å“Via ons huidige systeem via bijvoorbeeld www.ikwilvanmijnautoaf.nl krijgen mensen binnen 24 tot 48 uur een bod op hun auto, met dit nieuwe systeem zijn we in staat binnen enkele minuten een gegarandeerd bod af te geven op bijna alle jonge auto‘˜s waardoor mensen nog sneller hun auto kunnen verkopen.à¢â‚¬

Veilig auto verkopen
Dealerdirect, opgericht in 2007, bemiddeld in de verkoop van wekelijks honderden auto's van particulieren, ZZP-ers en MKB naar autobedrijven, autodealers, autoexporteurs en garages. Ruim duizend aangesloten autobedrijven bieden en kopen dagelijks auto's uit het beschikbare aanbod van gemiddeld vijfhonderd auto's per dag. De nieuwe website wordt aangeboden naast de huidige sites zoals www.ikwilvanmijnautoaf.nl, www.ToyotaExport.nl, www.AutoOpkoop.nl en www.123AutoVerkoop.nl. Om een betrouwbare afwikkeling te garanderen zijn de websites aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.

Website: http://www.turbotaxatie.nl