(Persbericht) Almere, 8 september 2011 Daniël Jongepier (29) is als support medewerker gestart bij neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur. Daniël is onder meer gespecialiseerd in ondersteuning op het gebied van Windows en Citrix, zowel remote als op de werkvloer. Op dit moment is hij gedetacheerd bij een financieel dienstverlener. Door de support taken uit handen te nemen van de overige IT-medewerkers, kunnen zij zich volledig richten op hun core business.

Daniël heeft de afgelopen jaren veel praktijkervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Zo was hij servicedeskmedewerker bij Care Schadeservice, helpdeskmedewerker/systeembeheerder bij O&i Management Partners B.V. en helpdeskmedewerker bij Omegasoft en Getronics. Naast al deze ervaring wil Daniël bij neomax zijn certificeringsniveau weer omhoog brengen. Zo is hij nu via neomax gestart met de certificering voor Windows 7.

à¢â‚¬Å“De afgelopen jaren heb ik in de praktijk veel geleerd, maar ik wil dit nu weer gaan combineren met theorie en mijn certificeringen updaten. Omdat ik in de toekomst graag wil doorgroeien naar een beheerfunctie ben ik blij dat neomax mij de mogelijkheid biedt om werken en leren te combinerenà¢â‚¬, licht Daniël zijn keuze voor neomax toe. à¢â‚¬Å“Tijdens mijn sollicitatie was het meteen duidelijk dat de focus bij neomax ligt op mensen en niet op het aantal behaalde certificaten. Dit sluit perfect aan bij mijn wensen met betrekking tot werk. Het contact met en helpen van mensen staat voor mij voorop en ik hoop met mijn ervaring de nodige meerwaarde te gaan bieden voor bedrijven. Ik kijk uit naar de afwisseling van detachering en de persoonlijke groei die ik de komende maanden zal gaan realiseren.à¢â‚¬

Stephan Bosman, directeur van neomax: à¢â‚¬Å“Hoe meer werknemers weten, des te flexibeler kunnen wij hen inzetten. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die willen blijven leren en ontwikkelen en Daniël is hier een mooi voorbeeld van. Hij beseft dat het behalen van certificeringen een mooie bijdrage levert aan zijn groei, maar is zich ook bewust van andere kwaliteiten, zoals zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid. Dit is precies hoe wij graag werken, met een persoonlijke focus.à¢â‚¬

---------------------

Noot voor de redactie: Er is een foto op hoge resolutie beschikbaar van Daniël Jongepier.

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-5822730