(Persbericht) De iPad is handig voor onderweg, maar op den duur is het niet prettig voor polsen en schouders om er langere tijd mee op de bank te zitten. Daarom lanceert Targus nu een speciaal ontwikkeld iPad-kussen voor op schoot. Dat maakt het plezieriger en ergonomischer om op de iPad een film te bekijken of een boek te lezen.

De Targus Lap Lounge is een kussen dat je helpt om de iPad op schoot te houden, zodat het je zelf geen kracht kost. Je kunt het scherm volledig blijven zien en bedienen, terwijl je lekker languit op de bank ligt. Omdat het kussen op je benen rust, kun je het overal gebruiken: in bed, in de trein, op het strand, en ga zo maar door.

Anders dan andere houders
Er zijn meer iPad-houders op de markt, maar de Targus Lap Lounge voor de iPad2 onderscheidt daarvan zich doordat hij de vorm van een kussen heeft. Daarom is hij ideaal voor als je wilt werken, spelen en surfen, waar je dan ook zit. Het kussen bestaat uit een zacht nylonkussen, dat zich aan de benen aanpast. Het onderstel, waarop de iPad geplaatst wordt, is gemaakt van kunststof en is boven op het eigenlijke kussen bevestigd. De houder kan in elke willekeurige hoek tussen 0 en 90 graden worden gezet. Je kunt de iPad er ook zowel horizontaal als verticaal mee draaien.

Betere geluidsbeleving
Tegelijkertijd garandeert de Lap Lounge een optimale geluidskwaliteit. Het kussen is zo ontworpen dat dit het geluid terugkaatst naar de gebruiker voor zich op de bank of in bed. De geluidsbeleving wordt dus zonder externe geluidsprekers beter met het kussen zelf. Bovendien zit er aan de zijkant van het kussen een bergvakje voor iPad-accessoires, plus een verborgen handgreep, zodat je het makkelijk meeneemt in huis.

De nieuwe Targus Lap Lounge voor de iPad2 (AWE70EU-50) is verkrijgbaar in wit/beige en kost € 39,99 incl. btw.

Over Targus
Targus staat bekend als wereldwijde marktleider op het gebied van tassen en accessoires voor draagbare computers en (media)tablet-pc's. Het bedrijf heeft een volledig assortiment mobiele computeraccessoires voor consumenten en bedrijven. Het productassortiment wordt aangepast aan de wisselende behoeftes van de markt, en de expertise van het bedrijf in combinatie met doorlopende feedback van gebruikers leiden tot gebruiksvriendelijke en functionele kwaliteitsproducten. Targus heeft al in 1983 de allereerste computertas uitgevonden. Het concern is Amerikaans, maar heeft tegenwoordig bijna overal ter wereld kantoren en distribueert in meer dan 145 landen.