Nieuw bij Suunto Diving World de Suunto D4 Pink. Het assortiment van Suunto D4Pink bestaat uit:

Express Pink
Slingshot Pink
Pearl I3 Pink
Look2 en Micromask Pink
Heliox en Buran Pink

Speciaal voor de dames heeft Suunto Benelux nu een compleet gamma aan producten opgenomen in het roze!

Suunto D4 Pink

Lichtgewicht, gemakkelijk in gebruik en praktisch !

De Suunto D4 staat voor genieten van uw duikervaringen. Of u nu op een welverdiende jaarlijkse duikvakantie bent of uw freedive vaardigheden wilt verbeteren, de Suunto D4 houdt u iedere meter op de hoogte zonder uw budget te overschrijden.

Express Pink
Express vinnen vormen met een groot blad van extra flexibel materiaal en een elastisch gedeelte aan de punt van de voet, de nieuwe generatie full-pocket vinnen.
De flexibele zone zorgt dat het blad maximaal kan buigen, terwijl de in de elastische voetpunt opgebouwde kracht zich ontlaadt waardoor u een extra 'boost' krijgt.

Pearl I3 Pink

De Pearl I3 heeft uiteraard naast de kleur roze nog veel meer te bieden !

Het innovatieve I3 systeem bijvoorbeeld. Dit systeem stelt u in staat met à©à©n enkele hendel uw afdaling of opsteiging prefect te doseren.De one-way dumpvalves zijn uniek en worden beide mechanisch bediend met het I3 systeem. Dus betrouwbaar en u hoeft niet meer na te denken welke uitlaat valve u moet bedienen om lucht te lozen.

Dit alles in combinatie met de perfecte pasvorm welke u van Aqua Lung gewend bent, maken de Pearl I3 tot een ware aanwinst van uw duikuitrusting.

Look 2 en Micromask Pink
Zowel de Look 2 als de Micromask zijn uitgerust met "cardanic joints". Deze gespen zorgen niet alleen dat het masker goed aansluit, maar ook voor een gemakkelijke manier van aanspannen van de maskerband. De Micromask heeft een zeer klein volume waardoor hij gemakkelijk te "klaren" is.

Van de Look 2 kunt u de glazen zeer eenvoudig verwisselen. Optische glazen zijn verkrijgbaar in deverse sterktes zowel + als -.

Heliox en Buran Pink
Standaard voorzien van een comfobite mondstuk, waterloos ventiel en drycap.

Website: http://www.suunto.nl