Ondersteuning voor Unicode, Delphi 2010 en Visual Studio 2010

UTRECHT à¢â‚¬” Juni, 2010 à¢â‚¬” Sybase, Inc. (NYSE: SY), een marktleider in software voor bedrijven en mobiel werken, introduceert Sybase Advantage Database Server 10. Dit is de nieuwe versie van Sybase‘˜s client/server database met zowel ISAM tabelgebaseerde als SQL-gebaseerde datatoegang. Behalve een aantal significante prestatieverhogende verbeteringen, biedt Sybase Advantage 10 toevoegingen die Delphi en Visual FoxPro ontwikkelaars in staat stellen de nieuwste Delphi 2010 en Visual Studio 2010 tools te gebruiken. Verder ondersteunt de nieuwe database ook 64-bit platformen en Unicode om applicaties eenvoudiger voor internationale markten aan te kunnen passen. Omdat Sybase Advantage 10 eenvoudig oude datastores kan vervangen, kunnen ontwikkelaars hiermee een groeipad creëren naar client/server- en desktopapplicaties met een ingebouwde database, die nauwelijks nog IT-ondersteuning nodig hebben.

à¢â‚¬Å“Sybase Advantage Database Server 10 continueert haar traditie om Delphi en Visual FoxPro ontwikkelaars te voorzien van een schaalbare vervanging voor oude datastoresà¢â‚¬, zegt J.D. Mullin, Advantage Database Server R&D Manager van Sybase. à¢â‚¬Å“Deze nieuwe versie bouwt verder op Advantage‘˜s reputatie van een betrouwbaar databaseplatform voor ontwikkelaars die applicaties blijven maken met oude programmeertalen en voor hen die een zeker groeipad zoeken naar moderne technologieënà¢â‚¬.

à¢â‚¬Å“Met de introductie van Advantage Database Server 10, zet Sybase de traditie voort van continue verbeteringen aan deze databaseserver met hoge prestaties en weinig onderhoud. Behalve veel nieuwe functies en andere toevoegingen, bevat deze versie ook een groot aantal interne optimalisaties die de prestaties van de meeste Advantage applicaties alleen al met een upgrade naar Advantage 10 aanzienlijk verhogenà¢â‚¬, zegt Dr. Carry Jensen, Ph.D., President van Jensen Data Systems. à¢â‚¬Å“Alle verbeteringen voegen significante waarde toe aan de toch al indrukwekkende verzameling functies, waardoor Sybase Advantage Database Server een perfecte oplossing is voor kleine tot middelgrote databasetoepassingenà¢â‚¬.

Bezoek voor meer informatie: www.sybase.com/ads

Over Sybase
Sybase is een marktleider in het leveren van bedrijfssoftware en mobiele toepassingen voor het managen, analyseren en mobiliseren van informatie. Het bedrijf onderscheidt zich wereldwijd met de beste prestaties bij intensieve datatoepassingen op de belangrijkste systemen, netwerken en apparatuur. De Sybase-oplossingen voor informatiemanagement, analyses en bedrijfsbrede mobiele toepassingen, worden gebruikt voor ‘˜s werelds meest bedrijfskritische systemen in de financiële dienstverlening, telecommunicatie, productie en bij overheden. Bezoek voor meer informatie: www.sybase.com. Lees Sybase blogs op: http://blogs.sybase.com.