(Persbericht) T.M. Nederland heeft de handelsnaam/titel Typisch Transport overgenomen.

Nieuwe eigenaar gaat titel versterken in de transportsector.

Hengelo, 02 oktober 2010 - T.M. Nederland, media bureau voor de transportsector, maakt bekend de handelsnaam/titel 'Typisch Transport' te hebben overgenomen van Typische Uitgaven te Almelo. De krant en de redactie zijn per 23 september toegevoegd aan Transport Media Nederland.

Typisch Transport werd in 2005 in het oosten van het land op de markt gebracht door de uitgeverij Typische Uitgaven te Almelo. In 2008 werd de huidige eigenaar en uitgever de heer Joop van Rooij benaderd om de mogelijkheden te bekijken deze titel landelijk in de markt te zetten. Joop van Rooij heeft in het verleden zijn kennis en ervaringen opgedaan bij onder andere de E.T.P. (European Transport Press group).

In korte tijd is de oplage van 6.000 exemplaren verhoogd naar de huidige oplage van ruim 24.000 exemplaren en in geheel Nederland en grensgebieden Duitsland en Belgie verkrijgbaar. Typisch Transport is het laatste jaar aanzienlijk gegroeid in deze markt en heeft een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Vorig jaar september is er, door de vele positieve reacties uit de markt, een website gelanceerd. Ook zijn er verschillende samenwerkingen ontstaan waardoor de uitgave verder werd opgewaardeerd.

In goed overleg hebben de heren Marbert Iriks, directeur van Typische Uitgaven, en de heer Joop van Rooij, directeur van T.M. Nederland, besloten Typisch Transport onder te brengen bij laatsgenoemde om zodoende de concentratie in de markt van deze uitgave verder te optimaliseren. Typische Uitgaven gaat zich verder richten op de consumenten kant en de lokale Business to Business in het oosten van het land.

'De ontwikkelingen in de transportsector zijn met moeite bij te benen', zegt Joop van Rooij, voorheen bladmanager van Typisch Transport en nu de uitgever en eigenaar. 'Het is een hele interessante tijd. Typisch Transport richt zich met name op het middensegment van de transportsector met een knipoog naar het lage en hoge segment', aldus de nieuwe uitgever.

Contactgegevens:
T.M. Nederland
Cornelis Dopperstraat 79
7558 GT Hengelo (O)
Tel: 074 - 3491500
Fax: 087 - 7842240
http://www.typischtransport.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular