De PowerPoint Presenter is tegenwoordig een onmisbaar instrument in de onderwijswereld en het bedrijfsleven. Targus lanceert een geheel nieuwe presenter.
Met behulp van een gepatenteerde functie vergrendelt deze de toetsen die u niet nodig heeft tijdens een presentatie. Zo voorkomt u storende en gàªnante onderbrekingen.

Met de nieuwe presenter van Targus voorkomt u onnodige storingen en technische fouten tijdens uw presentatie. De nieuwe KeyLock-functie, waarvoor patent is aangevraagd, vergrendelt minder belangrijke toetsen tijdens uw presentatie. U kunt alleen voor- en achteruit bladeren, zodat u niet bij vergissing andere functies activeert. De presenter heeft ook een opbergvak voor een reservebatterij en de batterij is eenvoudig te vervangen zonder dat u de presentatie hoeft te onderbreken. De toetsen zijn verlicht zodat u ze ook bij gedempt licht kunt zien.

De presenter werkt draadloos via 2,4 GHz technologie tot en met 15 meter afstand en is zeer geschikt voor presentaties in grote ruimtes, bijv. vergaderzalen en klaslokalen waardoor u vrij kunt rondlopen tijdens de presentatie. De nieuwe presenter is daarom ideaal voor zakenlieden, sprekers, docenten en studenten. De presenter is compatibel met pc‘˜s, Mac en netbooks.

Targus lanceert eveneens een eenvoudigere presenter met basisfuncties AMP18EU - Targus Presentation Remote.

Productbeschrijving
De Targus Laser Presentation Remote is een gebruiksvriendelijke presentatietool die iedereen in staat stelt foutloze PowerPoint-presentaties te houden zonder onderbrekingen. De geheel nieuwe KeyLock-functie, waarvoor patent is aangevraagd, zorgt ervoor dat er niets gebeurt als u op een verkeerde toets drukt. De presenter heeft een opbergvak voor een reservebatterij en is compatibel met pc‘˜s, Mac en netbooks.

De Targus Laser Presentation Remote AMP13EU kost €35,99 incl. btw.
Voor het dichtstbijzijnde verkoopadres: bel 020 561 6275

Website: http://www.targus.com