Op dinsdag 30 september werd de eerste editie van de Twinkle100 uitgegeven. In deze Top 100 staan de top van Nederlandse online retailers in de BtoC markt. Take it Now neemt hierin trots de 59e plaats in en staat zelfs is de top 3 waar het om IT leveranciers gaat. à¢â‚¬Å“Uiteraard zijn wij blij met de vermelding in de Twinkle100à¢â‚¬, aldus Tom Coehorst eigenaar van Take it Now, à¢â‚¬Å“Het is voor ons een extra motivatie om door te gaan op de ingeslagen weg waarbij ons motto: gemakkelijk, voordelig en betrouwbaar voorop staatà¢â‚¬.

In de Twinkle100 is informatie te vinden over aantallen bezoekers van de webshops, betalingsmogelijkheden, services en met welke leveranciers wordt gewerkt en wat de omzet van de webshop is.

De Twinkle100 is tot stand gekomen op basis van geleverde omzetcijfers en van uitgebreid bronnenonderzoek. De organisaties in de lijst zijn in de gelegenheid gesteld de geschatte omzet bij te stellen. Aanpassingen zijn opnieuw gecheckt en waar overtuigend gehonoreerd.

Over Take it Now

Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse ICT e-tailer. Met meer dan 70.000 kopende klanten en gemiddeld 100.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 100.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular