Op 18 september jongstleden heeft Take it Now haar eerste Xerox PagePack contract afgesloten. à¢â‚¬à…“Wij waren al overtuigd dat ook de kleinzakelijke markt steeds meer zoekt naar een manier om de printkosten te beheren en beheersen aldus Serge Winsser, Commercieel Manager van Take it Now. à¢â‚¬à…“Omdat de Xerox PagePack een all-inclusive serviceovereenkomst is waarin services van topklasse en alle Xerox verbruiksartikelen in à©à©n eenvoudige overeenkomst zijn gecombineerd is dit voor ons als e-tailer een uitgelezen product om onze klanten mee te bedienen.

"Wij zien een groeiende vraag bij eenmanszaken en de onderkant van het MKB naar het all-in concept PagePack, waarin toners, on site service (garantie) en vaste prijs per pagina zijn opgenomen. Take it Now, pakt het slim op door ook bij lage printvolumes (vanaf 250 pagina's per maand) dit PagePack aan te bieden. Bedrijven kunnen op de website TakeitNow.nl zelf het voordeel berekenen", aldus Peter Held, Volume Channel Business Manager bij Xerox. "Klanten zien nu ook dat het all-in concept, eigenlijk niets anders is dan een GSM abonnement. Met alles erin is het stukken goedkoper en makkelijker dan alle diensten los te kopen en op de lange termijn duurder uit te zijn"

Gemakkelijk, betrouwbaar en voordelig zijn de belangrijkste kenmerken van Take it Now. Buiten de zeer concurrerende prijzen heeft Take it Now een extra voordeel voor de consument: alle bestelde goederen worden namelijk gratis thuisbezorgd. Dit leidt tot een voordeel van 10 tot 15 euro per bestelling. Wie bestelt và³à³r 16:00 uur, heeft zijn of haar bestelling (mits voorradig) de volgende dag in huis.

Over Take it Now
Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse ICT e-tailer. Met meer dan 70.000 kopende klanten en gemiddeld 100.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 100.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Website: http://www.takeitnow.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular