Webwinkel Take it Now bestaat dit jaar 10 jaar. De organisatie, gevestigd aan de rand van Tilburg zal dit grootst vieren door haar klanten met nog meer voordeel en spectaculaire aanbiedingen te verrassen. Take it Now is bovendien de eerste, oudste en nog steeds bestaande ICT e-tailer van Nederland waar ook bij stil gestaan mag worden.
à¢â‚¬à…“Wij zijn er ons terdege van bewust dat wij ons succes mede te danken hebben aan onze trouwe klanten die na een eerste kennismaking met ons bedrijf en de service die wij bieden in heel veel gevallen terugkomen voor een volgende aankoop, aldus Serge Winsser, Commercieel Manager van Take it Now. à¢â‚¬à…“ Daarom willen wij juist hen trakteren, en zullen dan ook het laatste kwartaal van ons jubileumjaar diverse producten met spectaculair prijsvoordeel aanbieden.

Gemakkelijk, betrouwbaar en voordelig. Het zijn de belangrijkste eigenschappen die Take it Now al tien jaar typeren. Maar ook het gratis thuisbezorgen van alle bestelde goederen. Bovendien is snelle bezorging gegarandeerd. Wie bestelt và³à³r 16.00 uur, heeft zijn of haar bestelling (mits voorradig) meestal de volgende dag in huis.

Over Take it Now
Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse ICT e-tailer. Met meer dan 70.000 kopende klanten en gemiddeld 100.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 100.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.

Website: http://www.takeitnow.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular