(Persbericht) In à©à©n van de grootste CD/DVD perserijen van Europa worden nog regelmatig 700.000 CD's per dag geperst. TAKT, gevestigd in het zuiden van Polen, heeft daarnaast ook capaciteit om zo'n 400.000 DVD's per dag te produceren, inclusief een breed scala aan exclusieve verpakkingen die TAKT vervaardigd in haar eigen hyper modern uitgeruste drukkerij.

Polens grootste CD and DVD fabriek is opgericht in 1991 en telt 700 medewerkers die 7 dagen per week in 3 shifts bezig zijn met de productie van kwalitatief hoogwaardige CD's en DVD's. Uiteraard beschikt TAKT over alle mogelijke certificeringen, zoals ISO9001 en ISO14001, Philips, Toshiba en MPEGLA licenties.

TAKT beschikt ook over een eigen top drukkerij voor het in huis fabriceren van CD/DVD verpakkingen en boeken met harde en zachte kaften. Daarbij beschikt TAKT over eigen gepatenteerde fsc CD verpakkingen en TAKTpacks.

Om de klant optimaal van dienst te zijn beschikt men ook over eigen authoring en mastering, een grafische afdeling en een verpakkings en finishing afdeling.

CEO Andrzej Mackiewicz over deze stap voor TAKT; "De laatste maanden kregen we vanwege ons uitgebreide pakket aan exclusieve verpakkingen tegen scherpe prijzen steeds meer aanvragen uit Nederland en België. Het bestaande contact met Marcel heeft ons doen besluiten om een lokale vertegenwoordiger aan te stellen om de markt in eigen taal nog beter te woord te kunnen staan."

TAKT perserij en drukkerij wordt sinds 14 februari jl. in de Benelux vertegenwoordigd door Marcel Nothdurft.

Contact;
www.takt.eu
[email protected]
*31(6)43211114