Een taal leren is nog nooit zo‘˜n makkelijke opgave geweest: zonder tijdslimiet; zonder reistijdà¢â‚¬¦ E-learning (lessen via internet) in combinatie met conversaties over de telefoon, is de nieuwe methode om een taal snel onder de knie te krijgen. Met individuele begeleiding van een nativespeaker biedt World Speaking een breed scala aan taalcursussen voor zowel bedrijven als particulieren.

Een breed cursusaanbod

World Speaking, een taalinstituut met de hoofdvestiging in Parijs, heeft een aanbod van cursussen in 18 talen waar uit gekozen kan worden. Met een internationaal team, verspreid over kantoren in verschillende landen, worden de talen altijd gegeven door een leraar met de desbetreffende taal als moedertaal. Alle lessen worden aangepast aan individuele eisen en doelstellingen van de student.

Met de nieuwe methode om e-learning en telefonische lessen te combineren, wordt het proces om een taal te leren gemakkelijker gemaakt. Aangezien de coaches zich in meerdere tijdzones bevinden, heeft de trainee de volledige flexibiliteit om zelf zijn agenda te bepalen. De trainingen worden 24h/7 gegeven.

Bedrijven & particulieren

World Speaking biedt programma‘˜s zowel voor bedrijven als voor particulieren. Er zijn programma‘˜s ontwikkeld voor 218 specifieke functieprofielen in 15 verschillende sectoren. De leermethode hangt af van de aanvraag van het bedrijf of de particulier.

Voor particulieren zijn verschillende programma‘˜s ter beschikking, waaronder CyberTeachers® Live, een combinatie van telefonisch leren en via internet, wat inhoudt dat de student binnenshuis de Franse taal leert. Een internetverbinding is alles wat nodig is om het Frans op een interactieve en ludieke manier onder de knie te krijgen.

Marktleider in taalonderwijs op afstand

World Speaking is momenteel marktleider op het gebied van taalcursussen op afstand (11 miljoen euro kapitaal, 800 medewerkers, meer dan 300.000 opgeleiden in 15.000 bedrijven). Het bedrijf is opgericht in 1981 en heeft met bijna 30 jaar ervaring diverse oplossingen ontwikkeld voor het leren van talen, voornamelijk bij bedrijven, particulieren en in het onderwijs.

Trainees kunnen zich aanmelden via de website (www.worldspeaking.nl) waar nu gratis het niveau wordt getest en waar geprofiteerd kan worden van gratis proeflessen.