(Persbericht) De studenten van Costa de Valencia een talenschool dat Spaanse lessen in Valencia aanbiedt hebben de wedstrijd Real Madrid vs. F.C. Valencia gebruikt als een kans om Madrid te bezoeken gedurende hun vakantie om Spaans te leren in Valencia. Ze hebben de fascinerende wereldstad overdag ontdekt, en in de avond tussen de Valencia supporters zitten juichen voor de ploeg.

Degenen die niet alleen eenvoudige Spaanse lessen gedurende hun taalverblijf in Spanje verwachten, maar ook de Spaanse cultuur en verschillende Spaanse steden willen ontdekken, zijn in veilige handen bij de talenschool Costa de Valencia. De taleninstituut vindt het belangrijk om haar studenten niet alleen hoog gekwalificeerde Spaanse lessen te bieden, maar ook een goed onderlegd team van leerkrachten. Op deze manier kunnen de studenten worden geïnformeerd over de culturen en tradities van Spanje door middel van een ruim gediversifieerde vrijetijdsprogramma. Trouwens, succesvol leren gaat altijd hand in hand met een zekere mate van plezier!

Afgelopen zaterdag hebben daarom een groep van 29 talenstudenten van Valencia, een bezoek gebracht naar Madrid om de verschillende facetten van de Spaanse hoofdstad te ontdekken en om hun vingers gekruist te houden voor F.C. Valencia in de wedstrijd tegen Real Madrid. De excursie heeft verschillende interessante aspecten aangeboden voor iedereen. Een van de topwedstrijden van de Spaanse voetbal voor alles studenten die graag aan sport doen; het Prado museum voor de kunstliefhebbers, het koningspaleis, Plaza Mayor, het koninklijke botanische tuin, enzovoort. Bovendien, de talloze winkels in het centrum van Madrid, heeft veel studenten verleidt om te gaan window-shopping, vele bars en cafes, de beroemde San Miguel Mercado bood de mogelijkheid om de culinaire verscheidenheid van deze stad te leren kennen.

Op deze manier, kunnen de studenten van de talenschool in Valencia, de verschillende perspectieven van Madrid zeer nauw ervaren. Ook kon op hetzelfde tijdstip, als bijkomend voordeel, toegepast worden wat er tijdens de lessen Spaans in Valencia is geleerd. Aangezien de deelnemers van deze excursie uit een heleboel verschillende landen kwamen, konden ze alleen maar Spaans met elkaar spreken. Bovendien, gedurende de dag, waren ook veel mogelijkheden om met de inwoners van Madrid een praatje te doen over de Spaanse keuken, of over de komende voetbalwedstrijd.

Profiterend van een dergelijke spannende programma, het idee om Spaans te leren in Valencia kan alleen succesvol zijn! Toen de studenten terugwaren naar hun Spaanse lessen in Valencia, voelden ze zich op dezelfde manier; moe van de reis maar overweldigd door alle onvergetelijke indrukken.