(Persbericht) Linschoten, 3 november 2010 Talk & Vision, specialist op het gebied van visuele communicatie en managed video services (MAVIS), heeft Edwin de Lange (41) aangesteld als Manager Finance. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het financiële beleid van Talk & Vision en maakt hij deel uit van het management team. Zijn belangrijkste doelstellingen zijn het verder professionaliseren van het financiële management van de organisatie en het coà¶rdineren van de financiële relatie met moederbedrijf KPN/Getronics.

Edwin beschikt over ruime ervaring als het gaat om financieel management. Voor zijn overstap naar Talk & Vision was Edwin negen jaar werkzaam bij KPN in verschillende business control functies, waaronder de laatste vijf jaar als Manager Control voor de grootzakelijke divisies binnen KPN en Getronics. Daarvoor werkte hij zes jaar lang als Manager Planning & Control bij het voormalige NS Cargo.

à¢â‚¬Å“Mijn doel is om finance binnen Talk & Vision naar een volgend niveau te brengenà¢â‚¬, aldus Edwin de Lange over zijn nieuwe functie. à¢â‚¬Å“De grootste uitdaging zit daarbij in het houden van controle over de continue groei van het bedrijf. Daarbij leggen we extra focus op het zoeken naar groei door internationale expansie, portfolio-ontwikkeling en schaalvergrotende mogelijkheden door de samenwerking met Getronics en KPN. Een financieel gezonde organisatie is in mijn ogen transparant en onderhoudt goede contacten met de aandeelhouders.à¢â‚¬

--------------------

Een afbeelding op hoge resolutie van Edwin de Lange, Manager Finance bij Talk & Vision, is beschikbaar.

Over Talk & Vision
Talk & Vision, dochter van KPN, levert wereldwijd visuele communicatie-oplossingen voor grote en middelgrote organisaties in uiteenlopende sectoren. Het portfolio van Talk & Vision is opgebouwd rondom videoconferencing en omvat internationale service en support, consultancy, training en videomeeting-services. Met MAVIS (Managed Video Services) kunnen klanten aanschaf, operationele ondersteuning en beheer van al hun videocommunicatieactiviteiten van desktopoplossingen tot telepresence volledig laten uitvoeren door Talk & Vision. Talk & Vision is geautoriseerd partner van Cisco, Polycom en TANDBERG, wat borg staat voor een onafhankelijk advies. Bij Talk & Vision werken 60 werknemers vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Linschoten (Nederland). Daarnaast heeft Talk & Vision kantoren in Groot-Brittannië, Duitsland en België. Ga voor meer informatie naar www.talkandvision.com.

Voor meer informatie
Marcommit
Ellis Akkermans
T +31 (0)35 582 27 30
M +31 (0)6 470 499 62
[email protected]