Rotterdam, 19 augustus 2009: Tango geeft ook in Leeuwarden en Lelystad 40 cent per liter korting op haar brandstoffen. Tango zet hiermee - na eerdere acties in Oldenzaal en Assen - zijn actie tegen concurrent Shell door.

Inwoners van Leeuwarden kunnen vrijdag 21 augustus tussen 13:00 en 16:00 uur met maar liefst 40 cent per liter korting tanken. Lelystad is op zaterdag 22 augustus tussen 13:00 en 16:00 uur aan de beurt. De acties in Oldenzaal en Assen zorgden voor lange files aan de pomp. In Assen werd een file van ruim een kilometer gemeld.

Algemeen directeur Martijn Beekhuizen legt uit waarom Tango doorgaat met de actie: à¢â‚¬à…“Shell probeert met haar marketingmiljoenen een goedkoop imago te kopen. Door te doen waar we goed in zijn - scherpe prijzen aan de pomp bieden kunnen we tegenwicht hieraan bieden en automobilisten er op wijzen dat bij Tango iedereen goedkoper kan tanken. Het hele jaar door en niet alleen tijdens verkleedpartijtjes.

Tango verwacht grote drukte aan de pomp. Wees er dus op tijd bij om voordelig uw tank te vullen.

Over Tango
Tango, oprichter van het marktsegment ´onbemand tanken´ in Nederland, heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen succesvol gewerkt aan het opstarten van een landelijk netwerk. Omdat Tango tankstations onbemand zijn en daardoor bespaard kan worden op personeelskosten, kan Tango kwaliteitsbrandstof in Nederland aanbieden tegen gunstige prijzen. De korting is direct verwerkt in de brandstofprijs die voor iedere automobilist geldt. Er zijn op dit moment 114 Tango tankstations in Nederland. Tango streeft ernaar om door te blijven groeien om iedereen goedkoper te kunnen laten tanken.

Over Tango Leeuwarden
Tijnjedijk 76
Openingstijden: 24 uur

Over Tango Lelystad
Roadrunnerweg 1
Openingstijden: 24 uur

---- Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tango Martijn Beekhuizen
T +31 (0)10 407 21 34
E [email protected]

Website: http://www.tango.nl