(Persbericht) Veel mensen investeren vandaag de dag in een extra oplader voor hun laptop, zodat ze niet elke dag een stroomvoorziening tussen woning en werk heen en weer hoeven te slepen. De nieuwe Compact Laptop Charger van Targus past op meer dan 8.500 verschillende modellen en met de nieuwe USB poort kan er bovendien tegelijk met de laptop een GSM, iPod of ander apparaat mee worden opgeladen.

Het bijzondere van deze nieuwe stroomvoorziening zit ‘˜m in het ´tip-systeem‘˜ waardoor de Compact Laptop Charger van Targus op meer dan 8.500 verschillende laptops past zowel qua maat als qua stroomsterkte. Een ingebouwde veiligheidsfunctie zorgt ervoor dat de aangesloten apparaten niet worden kortgesloten.
Deze nieuwe, universele stroomvoorziening is ideaal geschikt als extra oplader thuis, omdat hij door de hele familie kan worden gebruikt ook al heeft iedereen een ander model laptop. Dit betekent tevens, dat er maar à©à©n oplader hoeft te worden meegenomen op vakantie.

Tegelijk pc en andere apparatuur opladen
De Compact Laptop Charger is smaller en compacter dan eerdere modellen en maakt het mogelijk om tegelijk randapparatuur en andere elektronica op te laden. Bij oudere modellen was een speciale adapter nodig om apparatuur direct op de stroomvoorziening te kunnen koppelen, maar dankzij de nieuwe USB poort kunnen er nu ook allerlei andere apparaten worden opgeladen via een USB kabel, zodat er nu nog maar à©à©n oplader nodig is. Hierdoor zijn allerlei zware laders en omvormers voortaan overbodig -en kan alles worden geregeld via de kleine, lichte kabels die bij de digitale camera, GSM of iPod horen.
In het voorjaar lanceert Targus een kleinere universele stroomvoorziening speciaal voor netbooks.

Specificaties: output 15-19 VDC, 5.0A Max

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires.
Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.