(Persbericht) De mobiele werkplek raakt steeds meer in zwang en de juiste uitrusting is hierbij essentieel. Targus lanceert daarom een nieuwe Wireless Comfort Laser Mouse, die slechts 110 gram weegt en gemakkelijk mee te nemen is. Omdat er geen kabel nodig is, bespaart deze muis ook ruimte op het bureau.

Een goede werkomgeving is inmiddels synoniem aan een mobiele en flexibele werkplek. Er dient overal en op elk gewenst moment gewerkt te kunnen worden. De Wireless Comfort Laser Mouse heeft precies de juiste afmetingen om er gedurende langere tijd comfortabel mee te werken. Tegelijkertijd is de muis gemakkelijk mee te nemen dankzij een piepkleine USB-ontvanger, die u in de laptop kunt laten zitten of aan de onderzijde van de muis kunt opbergen.

Bereik tot 10 meter en batterijlevensduur van 15 maanden
De ergonomisch gevormde muis heeft een maximaal bereik van 10 meter (2,4 GHz) en is daardoor bijzonder geschikt voor vergaderingen met presentaties op een projectiescherm. Een lasersensor van 1200 DPI zorgt ervoor dat de muis snel en nauwkeurig op uw bewegingen reageert.

Met deze nieuwe draadloze muis behoren zorgen over een lege batterij tot het verleden. De muis wordt geleverd inclusief batterijen met een extra lange levensduur van maar liefst 15 maanden en de batterij-indicator van de muis waarschuwt de gebruiker op tijd. De draadloze muis is geschikt voor pc‘˜s, Mac en netbooks. De muis kan zowel door rechts- als linkshandigen worden gebruikt.

In dezelfde serie is er ook de Targus Cord-Storing Optical-muis. Deze is voorzien van een oprolbare USB-kabel waarvan de lengte naar wens kan worden aangepast en die opgerold in de muis kan worden opgeborgen.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires.
Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.