(Persbericht) De iPad en andere tabletcomputers bieden nieuwe gebruiksmogelijkheden. Daarom introduceert Targus een serie accessoires waarmee tablet pc‘˜s productiever en gebruiksvriendelijker worden gemaakt. Een van deze producten een kleine pen maakt tekenen, schrijven en precies navigeren op het scherm veel eenvoudiger. Deze pen is nu al à©à©n van de best verkopende iPad accessoires in de USA.

Een Targus Stylus maakt snel en nauwkeurig navigeren mogelijk op het ‘˜touch‘˜ scherm van de iPad, waar een vingertop vaak te grof is en snel ´mist‘˜. Deze kleine, lichtgewicht pen heeft een zachte, duurzame rubberen punt die zeer nauwkeurige bewegingen mogelijk maakt. Hierdoor gaat sms‘˜en, schrijven en tekenen op de iPad veel makkelijker. De punt laat bovendien geen sporen achter: het scherm blijft vrij van vingerafdrukken en vuil en blijft er dus langer mooi uitzien. De Stylus pen van Targus is zowel voor de iPad als alle andere touch screen tablets te gebruiken.

Voorkom dat u op uw iPad gaat zitten
De iPad is een compact apparaat, met afmetingen en gebruiksmogelijkheden die ertoe leiden dat deze niet altijd op dezelfde manier wordt bewaard als een laptop. iPads worden na gebruik zelden in een speciale tas opgeborgen. In plaats daarvan worden ze achtergelaten op de tafel, de zitbank of waar ze dan ook het laatst gebruikt zijn waardoor ze zoek of beschadigd kunnen raken.

Daarom heeft Targus een speciale standaard ontwikkeld om de iPad of een andere tablet op neer te zetten. Die standaard zorgt er tevens voor dat het scherm rechtop staat, zodat het goed zichtbaar is. Op deze manier is hij beter te gebruiken als muziekspeler, fotolijst of videoscherm. De transparante standaard is geschikt voor alle tablets die horizontaal of verticaal te plaatsen zijn.

De Targus Stylus (AMM01EU) is verkrijgbaar in zwart, en de Universal Mini Stand (AWE65EU-50) in transparant. Beide producten passen op alle modellen tablets en kosten €9,99 incl. BTW.