(Persbericht) De populaire iPad is de favoriete metgezel van gadgetliefhebbers geworden. Hij is klein en handig, maar minder geschikt voor het schrijven van lange teksten. Daarom introduceert Targus nu een draadloos lichtgewicht toetsenbord, speciaal ontworpen voor de iPad. Dit nieuwe toetsenbord is eenvoudig aan te sluiten, en maakt het mogelijk de iPad in het dagelijks leven als laptop te gebruiken.

Het toetsenbord op het touchscreen van de iPad is prachtig en functioneert prima, maar je kunt slechts twee vingers gebruiken, wat niet snel en comfortabel werkt bij het schrijven van lange teksten. Daarom introduceert Targus nu de iPad Bluetooth Keyboard, een speciaal ontworpen toetsenbord voor de iPad. Het toetsenbord is gemaakt van licht materiaal, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen. Het breidt de mogelijkheden voor het gebruik van de iPad uit en maakt het toevoegen van een laptop overbodig.

Automatische Bluetooth verbinding
Het is heel eenvoudig om het toetsenbord aan te sluiten, dat via Bluetooth automatisch de weg naar de iPad vindt. Dit betekent dat u geen gedoe met kabels hebt en gelijk aan de slag kunt. Het draadloze toetsenbord werkt op een batterij met een extra lange levensduur: tot wel zeven maanden. Een indicator gaat branden wanneer de batterij bijna op is.

Elegant en ergonomisch
Het nieuwe iPad toetsenbord van Targus is helemaal in Apple-stijl, zowel wat betreft ontwerp als functies, bijvoorbeeld Apple specifieke toetsen. De laagprofiel toetsen met een zacht oppervlak zorgen voor snelheid en een verhoogde precisie.

Het toetsenbord weegt 296 gram incl. batterijen en kan in een schuine stand worden opgezet zodat het nog comfortabeler in gebruik is. U kunt uiteraard nog steeds alle touchfuncties op de iPad gebruiken, ook al is het externe toetsenbord aangesloten.

De adviesprijs van de Targus iPad Bluetooth Keyboard (AKB32UK) is €49,99 incl. BTW.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular