(Persbericht) Targus introduceert een praktische Laser Pen Stylus die het navigeren op het touchscreen van de iPad eenvoudiger maakt en tevens als een exclusieve balpen en laserpointer fungeert. Hoewel touchscreens handig zijn en overal terrein winnen, kan het zo nu en dan lastig zijn heel precies met de vingers te navigeren. De nieuwe pen van Targus is daarom een 3-in-1 instrument voor de effectieve tabletgebruiker.

Typefouten in e-mails en sms‘˜en, irritaties bij het surfen, het openen van de verkeerde app. Iedereen die een smartphone of een tablet met touchscreen gebruikt weet hoe irritant het kan zijn als de vingers het juiste punt niet raken. En net zoveel mensen zoeken dagelijks in hun tas naar de balpen die we geleidelijk steeds minder gebruiken maar toch altijd nodig hebben. Daarom introduceert Targus nu de 3-in-1 pen die beide problemen oplost en tegelijkertijd als laserpointer voor presentaties te gebruiken is.

Het ene deel van de 3-in-1 pen is een stylus, een bedieningspen, die op alle tablets en smartphones met touchscreen te gebruiken is. Deze maakt het snel en precies navigeren eenvoudiger als de vingertoppen te groot zijn en het juiste punt niet raken.

De Targus Laser Pen Stylus is voorzien van een gepatenteerde rubberen top die minder geluid maakt en beter over het scherm glijdt dan vele andere styli. De top laat geen sporen na en daardoor blijft het scherm er mooi uitzien zonder vuil en vingerafdrukken.

Balpen met Parker-refill
De nieuwe Laser Pen Stylus is ook op papier te gebruiken dankzij een ingebouwde balpen aan het andere uiteinde van de pen. Het betreft hier niet een plastic pen van een dubieuze 'promotionele kwaliteit', maar een kwaliteitsbalpen, die met de Parker-refill steeds opnieuw te gebruiken is. Deze pen is elegant ontworpen in glanzend zwart en metallic. Hij heeft hetzelfde formaat als een gewone balpen en is daarom ergonomisch en comfortabel in het gebruik.

De nieuwe Targus Laser Pen Stylus For Media Tablets (AMM04EU) kost €34,99 incl. BTW.