(Persbericht) Op zakenreis is het vaak onhandig om naast de laptoptas ook een weekendtas te moeten meenemen. Maar in de nieuwe compacte 'Hughes Laptop Roller' van Targus is ruimte voor zowel een computer als voor kleding en toiletartikelen in een apart, discreet compartiment. De tas is bovendien uitgerust met licht lopende wielen waarmee de extra kilo‘˜s moeiteloos kunnen worden vervoerd.

Als overnachting deel uitmaakt van een zakenreis of conferentie, is er meer ruimte nodig voor kleding en toiletartikelen dan de gebruikelijke laptoptassen kunnen bieden. In de nieuwe Targus Hughes Laptop Roller is plaats voor zowel een laptop en papieren, als kleding en andere persoonlijke artikelen in een apart compartiment. Het design is compact en elegant zodat de bagage gewoon naar vergaderingen kan worden meegenomen - en de laptop is goed beschermd tijdens de reis.

De tas maakt deel uit van de exclusieve Hughes serie, waarbij extra aandacht is besteed aan details en kwaliteit. Het design is zeer stijlvol en de tassen zijn gemaakt van slijtvaste kwaliteitsmaterialen. De buitenbekleding is gemaakt van waterafstotend nylon, en de trolley heeft fraaie details van met olie behandeld leder. Een drielaagse binnenvoering beschermt de laptop tegen krassen en stoten. Ook de mobiele telefoon en andere kwetsbare zaken zijn goed tegen krassen beschermd in kleine vakken, gevoerd met zacht microfiber materiaal.

Makkelijk te hanteren
De nieuwe minitrolley biedt plaats aan laptops tot 15,6à¢â‚¬ en weegt slechts 4 kg. De trolley heeft licht lopende wielen en een driedelig telescoophandvat en vormt de ideale, flexibele transportoplossing voor uw laptop en persoonlijke eigendommen op zakenreizen. De tas kan uiteraard als handbagage worden ingecheckt.