(Persbericht) Laptops met een groot scherm zijn prettig om mee te werken, maar wegen ook aanzienlijk meer en het vervoer ervan kan bezwaarlijk worden! Met de twee nieuwe, lichtgewicht computertassen van Targus in de maten 17,3à¢â‚¬ en 18,4à¢â‚¬ gaat het vervoer van en naar werk of school makkelijk en de kostbare laptop wordt tegelijkertijd goed beschermd. Tegelijkertijd introduceert Targus ook de populaire A7 computertassen en rugzakken in nieuwe herfstkleuren.

Als er dagelijks vele uren met de laptop gewerkt wordt, is het van belang dat het beeldscherm groot genoeg is. Maar een groter scherm betekent ook een zwaardere laptop. Bij de keuze van een draagtas voor grote laptops is het daarom van belang dat de ergonomie optimaal is, het gewicht laag en dat de tas goed gevoerd is om beschadiging van de laptop te helpen voorkomen.

De twee nieuwe lichtgewicht tassen een rugzakmodel en een schoudertas beschermen uw laptop optimaal. De tassen hebben een binnenvoering van 3 lagen ventilerend en schokabsorberend materiaal dat de laptop tijdens transport beschermt tegen stoten en krassen. De buitenste laag is waterafstotend en voorkomt beschadiging van de laptop door regen en vocht. Dit materiaal is tevens bijzonder kras- en scheurvast, waardoor het zijn fraaie uiterlijk lang blijft behouden.

Voor schouder of rug
De schoudertas A7 Slipcase Attachà© biedt plaats aan een laptop tot 18,4à¢â‚¬ en biedt ondanks zijn slanke design voldoende plaats voor accessoires en de dagelijkse benodigdheden. De licht gekleurde binnenvoering maakt dingen makkelijk vindbaar.
In de nieuwe A7 rugzak van Targus is ruimte voor laptops tot 17,3à¢â‚¬. De dik beklede schouderbanden, het zachte rugpand en de borstriem maken deze rugzak het ideale vervoermiddel voor laptops op de fiets of in het openbaar vervoer.

Vier nieuwe herfstkleuren
Voor wie iets anders wenst dan de standaard zwarte kleur van laptoptassen, is er keuze uit meerdere kleuren. De populaire 16à¢â‚¬ rugzak en twee verschillende schoudertassen uit de A7 serie zijn nu verkrijgbaar in vier prachtige herfstkleuren oranje, armygroen, bruin en donkerblauw. De laptoptassen uit de A7 serie zijn ideaal voor zowel op het werk, als in het onderwijs en de vrije tijd. Het design is informeel, met aandacht voor praktische details die het dagelijks gebruik veraangenamen.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires.
Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.
De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.