Een goede muis is onmisbaar wanneer u langere tijd op uw laptop werkt. De nieuwe Targus Compact Optical Mouse meet slechts 7,6 cm. Met zijn compacte formaat en zijn automatische snoeroproller past hij in elke tas en is hij ideaal als er weinig plaats op tafel is. De Targus Compact Optical Mouse kost à¢à¢â‚¬Å¡¬10,99 incl. btw.

Wanneer u met uw laptop ergens heen gaat, wilt u kleine en makkelijk mee te nemen accessoires. Met de Targus Compact Optical Mouse kunt u efficiënter op uw laptop werken, bijv. tijdens een vergadering. Hij komt ook goed van pas als u weinig plaats heeft, zoals in de trein of het vliegtuig. Het snoer rolt automatisch op als u er even aan trekt, zodat u de lengte eenvoudig kunt aanpassen. Daardoor raakt het snoer niet in de war en bespaart u ruimte op tafel en in uw tas. De Targus Compact Optical Mouse is bovendien perfect voor kleine kinderhanden, want een normale muis is voor kinderen vaak lastig te hanteren.

De nieuwste, optische sensortechnologie zorgt ervoor dat de muis snel en nauwkeurig op uw bewegingen reageert. Hij is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers en is compatibel met pc´s, Mac en netbooks.

Deze kleine zwarte muis maakt deel uit van een nieuwe serie met hetzelfde glanzende ontwerp. De serie omvat behalve de minimuis ook drie iets grotere muizen: een muis met een snoeroproller, een draadloze lasermuis en een Bluetooth-lasermuis.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires.
Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.
De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.

Als u meer informatie wenst, of wanneer u producten wilt uitproberen, kunt u contact opnemen met:
Jeanine Groeneveld, Channel Marketing Manager, EMEA North
Telefoon: + 31 (0)20 5616275 |
Email: [email protected]
Voor het dichtstbijzijnde verkoopadres: bel 020 561 6275

Website: http://www.targus.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular