(Persbericht) Targus introduceert een nieuwe Screen Protector die het scherm van uw iPad beschermt tegen krassen en vette vingers. Een iPad is makkelijk overal mee te nemen en te gebruiken, maar het gevoelige ‘˜touch‘˜ scherm gaat aanzienlijk langer mee als het tegen krassen en vuil wordt beschermd. De nieuwe Screen Protector verstoort de werking van het scherm in het geheel niet en kan probleemloos worden aangebracht, zonder irritante luchtbellen.

De iPad van Apple is een wereldwijd succes en is al door een groot aantal Europese consumenten aangeschaft. Met zijn lage gewicht en dunne scherm is de iPad makkelijk vervoerbaar en vele eigenaars nemen hun nieuwe gadget overal mee naar toe. Zulk intens gebruik gaat echter ten koste van het uiterlijk van het scherm, dat met zijn vele gebruiksmogelijkheden kwetsbaar is voor krassen en vuil.

Daarom heeft Targus een dunne, transparante folie ontwikkeld, die het scherm extra beschermt en de levensduur van uw iPad verlengt. De zelfklevende folie is eenvoudig aan te brengen, zonder luchtbellen die de weergave negatief beïnvloeden. De folie beschermt het scherm tegen krassen en er blijven geen vingerafdrukken op achter, zodat de voor touch schermen gebruikelijke ‘˜vette vingers‘˜ vermeden worden. Met de folie worden de drukgevoeligheid en lichtsterkte van het scherm volledig gehandhaafd.

Voorkom hinderlijke reflecties
Het scherm van de iPad is, in tegenstelling tot veel andere computerschermen, niet speciaal ontworpen om reflecties tegen te gaan. Het scherm heeft een glimmend uiterlijk dat ten koste kan gaan van de beeldscherpte, kleuren en contrasten, en de ogen kunnen vermoeid raken door de reflecties. Met de Screen Protector folie wordt het schermbeeld veel aangenamer, omdat de folie reflectie van licht in het scherm voorkomt.

Targus introduceert tevens de nieuwe Cleanvu Cleaning Pad (TXA002EU), voor het reinigen van uw iPad scherm. Deze is ook binnenkort in de winkels verkrijgbaar.