Een nieuwe gadget heeft een eigen opberg- en beschermingstas nodig. Targus heeft zojuist drie verschillende tassen voor de nieuwe, populaire iPad࢑ž¢ van Apple geïntroduceerd. De slipcase beschermt de iPad tegen krassen en vuil en is verkrijgbaar in een exclusief, trendy en praktisch model.

De nieuwe iPad, die op weg is om de Europese markt te veroveren, is al bijzonder populair onder de gebruikers. Met de nieuwe tassen die Targus speciaal heeft ontworpen om de iPad te beschermen kunnen de eigenaars van een iPad nu extra goed zorgen voor hun nieuwe gadget.

Exclusieve, trendy en praktische opbergtas
De Targus Hughes Leather Slipcase is een exclusieve map van glad, met olie behandeld leer met een zachte voering voor een uitstekende bescherming van de iPad. Het klassieke design is ideaal voor de stijlbewuste zakenman of zakenvrouw.

Voor wie graag de trends en mode volgt, is de Targus Crave Slipcase de juiste keuze. Deze kleine tas heeft een zijvak met ritssluiting voor de stroomadapter en kleine benodigdheden en is voorzien van twee kleine handgrepen. De kleine zwarte tas is uitgevoerd in een chic, gequilt nylonmateriaal, dat vooral vrouwen zal aanspreken.

Voor de actieve en praktisch ingestelde iPad-gebruiker heeft Targus de A7࢑ž¢-tas ontworpen. Deze kleine slanke hoes is gemaakt van neopreen met versterkingen op de hoeken en is daardoor zowel slijtvast als waterafstotend. Het gepatenteerde Tri-cell Cushion System࢑ž¢ zorgt voor ongekende bescherming en ventilatie binnen de tas.

De iPad-tassen wegen alle drie minder dan 300 gram. Ze kunnen zelfstandig worden gebruikt of binnen een andere tas voor extra bescherming.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires.
Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.
De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.