Wie regelmatig met een laptop heen en weer pendelt tussen kantoor- en thuiswerkplek, wil snel en probleemloos verbinding maken met het netwerk en de randapparatuur aansluiten. Met het nieuwe USB 2.0 Docking Station van Targus kan alle apparatuur via à©à©n USB-kabel worden aangesloten. Deze kabel brengt foto‘˜s en films in hoge kwaliteit over naar een extern scherm en is bovendien compatibel met alle typen laptops, ongeacht het merk.

Met het Targus USB 2.0 Universal Docking Station met Video wordt het aansluiten van randapparatuur een stuk eenvoudiger als u uw laptop vaak van kantoor mee naar huis neemt. In slechts een paar seconden sluit u een extern scherm, een printer, een netwerk en diverse USB-apparaten zoals een muis, toetsenbord of harddisk aan.

Het nieuwe docking station onderscheidt zich van bestaande modellen op de markt, doordat het foto‘˜s en videobeelden in hoge schermresolutie (2048à—1152) kan overbrengen. Dit betekent onder andere dat u nu films op een groot scherm kunt bekijken of op twee schermen tegelijk kunt werken.

Eà©n docking station voor alle merken
Een van de grootste voordelen van het docking station van Targus is dat het geschikt is voor alle typen laptops. Dit betekent dat bedrijven die met meerdere verschillende computerleveranciers werken slechts in à©à©n type docking station hoeven te investeren, dat door iedereen kan worden gebruikt.

Bij thuisgebruik zorgt het nieuwe docking station ervoor dat de verschillende draagbare pc‘˜s binnen uw huishouden snel en probleemloos op een extern scherm, een printer, enz. kunnen worden aangesloten. Bovendien kan het docking station gemakkelijk van de ene op de andere computer worden aangesloten, zonder dat een herstart nodig is.

Het docking station is eenvoudig en compact en kan gemakkelijk onder het achterste deel van de computer worden geschoven, wat bijdraagt aan een beter ergonomisch verantwoorde lichaamshouding en betere afkoeling van de computer. Het docking station heeft in totaal vier Hi-Speed USB-poorten, waarvan er twee à¢â‚¬Å“always onà¢â‚¬ zijn, zodat de gebruiker een muis of mobiele telefoon kan opladen terwijl de computer uitgeschakeld is of zich in de sluimerstand bevindt.

Korte productbeschrijving
Met het nieuwe USB 2.0 Universal Docking Station met Video ACP51EUZ van Targus kunt u al uw apparatuur (beeldscherm, muis, toetsenbord, harddisk, enz.) met à©à©n kabel aansluiten op uw laptop. U hoeft niet meer al uw apparatuur individueel aan te sluiten en los te koppelen, iedere keer wanneer u uw laptop meeneemt. Ook kunt u foto‘˜s en videobeelden in hoge resolutie (2048à—1152) op een extern beeldscherm weergeven. Het docking station kan worden gebruikt voor alle typen laptops ongeacht het merk en heeft twee à¢â‚¬Å“always onà¢â‚¬-poorten, zodat u een muis of mobiele telefoon kunt opladen, terwijl de laptop uitgeschakeld is of zich in de sluimerstand bevindt.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires. Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie. De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.