Zelfs een lichtgewicht laptop is soms lastig onder de arm te dragen. Daarom beschermt de nieuwe A7 lichtgewicht rugzak van Targus zowel de technologie als de gebruiker bij langdurig vervoer van een laptop.

Wie een laptop lopend, op de fiets of in het openbaar vervoer meeneemt, heeft behoefte aan een praktische en comfortabele oplossing voor het vervoer van de computer. Het is in die gevallen prettig om de handen vrij te hebben en een ergonomisch gevormde tas die de gebruiker een pijnlijke rug en schouders bespaart. De A7TM rugzak heeft ergonomische schouderbanden en een borstband voor meer comfort, ook wanneer men op de fiets zit of de rugzak langere tijd draagt. De tas weegt slechts iets meer dan 1 kilo en biedt plaats aan laptops van maximaal 16à¢â‚¬.

Bescherming in drie lagen het Tri-Cell Cushion systemTM
Het computervak van de rugzak is samengesteld uit drie lagen met bijzondere eigenschappen. Helemaal binnenin zorgt ventilatiemateriaal ervoor dat de laptop na gebruik warmte kan afgeven, zodat er bij koud weer geen vocht in de elektronica komt. Deze laag wordt bedekt door stootabsorberend schuim dat de gevoelige elektronica van de laptop beschermt en de buitenste laag is een slijtvaste laag neopreen die de laptop een zacht oppervlak en stootdempende elasticiteit geeft.

Het eenvoudige, in zwart uitgevoerde ontwerp van de rugzak met stoere details maakt de rugzak ideaal voor zowel mannen als vrouwen. De rugzak heeft veel opbergruimte en vakken. Door de waterafstotende bodem en slijtvaste materialen kan de avontuurlijke laptopgebruiker die de laptop overal mee naartoe neemt de rugzak in alle weersomstandigheden gebruiken.

Productbeschrijving
Met de nieuwe rugzak van Targus is een laptop gemakkelijk en comfortabel te vervoeren. De rugzak biedt plaats aan laptops van maximaal 16à¢â‚¬ en is uitgevoerd in een nieuw materiaal uit drie lagen: een ventilatielaag, een laag stootabsorberend schuim en een slijtvast oppervlak, die samen de computer optimaal beschermen. De rugzak heeft daarnaast ergonomische banden, die zorgen voor extra comfort onderweg.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires.
Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.
De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.