Wanneer men met de laptop in een rugzak op de fiets naar school of het werk gaat, kan die laptop nat worden en onherstelbaar beschadigd raken. Daarom zijn de nieuwe Targus Notebook Backpacks uitgerust met een geïntegreerde regenbescherming, die de laptop tegen plotselinge regenbuien beschermt, wat de eigenaar veel ergernissen bespaart.

Op de fiets naar het werk gaan is populair, maar met het onbestendige weer in dit land kan dat een natte en kostbare ervaring zijn, als regenwater door uw tas heen dringt en uw laptop beschadigt. Met de rugzak van Targus hebt u de oplossing snel bij de hand, als u onderweg door een regenbui wordt overvallen. De geïntegreerde regenbescherming kan gemakkelijk over de tas heen worden getrokken en weer ingepakt als het droog wordt.

De regenbescherming beschermt niet alleen tegen druppels van boven, maar ook tegen de modder die fietsen zonder spatbord bij nat weer op de rug en rugzak van de fietser spuiten.

Veel opbergruimte
De nieuwe Targus rugzak heeft gevoerde schouderriemen, een borstband en rugkussens voor extra draagcomfort. De laptop heeft voor optimale bescherming een eigen vak in de tas, zoals er ook afzonderlijke vakken zijn voor toebehoren en andere persoonlijke eigendommen. De rugzak is verkrijgbaar in twee maten: een kleinere versie TCB006EU voor laptops tot en met 13,4à¢â‚¬ en een grotere versie TCB001EU voor large-screenlaptops tot en met 18à¢â‚¬.

Beknopte productbeschrijving
De Targus Notebook Backpack is bedoeld voor fietsers die hun laptop niet op het spel willen zetten door plotselinge regenbuien. De rugzak heeft een geïntegreerde regenbescherming, die over de tas kan worden getrokken en die de laptop en andere persoonlijke eigendommen beschermt tegen vocht en beschadigingen.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires.
Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.
De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.