Een netbook vraagt ook om een kleine computertas. Daarom introduceert Targus de Phobos Netbook Slipcase, een speciale schoudertas voor netbookgebruikers. Door het ontwerp ziet de tas er aan de buitenkant meer uit als een gewone tas dan een computertas, terwijl de elektronica toch optimaal wordt beschermd.

De nieuwe tas biedt met zijn afmetingen van 21 x 4 x 28 cm plaats aan netbooks van maximaal 10,2à¢â‚¬ en weegt slechts 320 gram. Door de beperkte omvang en het lichte gewicht is de tas ideaal voor onderweg en biedt daarmee dezelfde voordelen als een netbook. Het voorste vak is uit te breiden om meer opbergruimte te creëren en in het gevoerde toebehoorvak zijn accessoires op te bergen die extra bescherming nodig hebben, zoals een zonnebril of mobiele telefoon.

Omdat de Targus Phobos Netbook Slipcase speciaal is ontwikkeld voor kleine pc's en niet slechts een kleinere versie van een gewone computertas is, heeft die een uniek ontwerp en bijzondere look. De buitenkant heeft een elegante zwarte structuur en is, anders dan gewone computertassen, eerder smal dan breed. De tas is uitgevoerd in een duurzaam en waterafstotend materiaal en daardoor bestand tegen weer en wind. Door de verstelbare schouderband is de netbooktas comfortabel om te dragen en als men ook een grotere tas mee moet nemen, is de schouderband eenvoudig te verwijderen, zodat de tas als extra bescherming te gebruiken is.

Beknopte productbeschrijving
De Targus 10,2à¢â‚¬ Phobos Netbook Slipcase - TSS114EU is een kleine speciale computertas voor netbookgebruikers, die tevens de elektronica beschermt. De tas is ongeveer zo groot als een A4-blad, weegt slechts 320 gram en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. De schouderband is verwijderbaar, zodat de tas als een extra bescherming binnen een grotere tas te gebruiken is.