Laptops hebben vaak zo weinig USB-poorten, dat men al snel prioriteiten moet gaan stellen voor de extra aan te sluiten randapparatuur. Met de nieuwe compacte Targus 4-Port Smart USB Hub - ACH112EU kunnen vier extra apparaten worden aangesloten. De kabel rolt gemakkelijk om de hub heen als deze niet in gebruik is en door de meegeleverde adapter weet u zeker dat u ook stroom hebt voor de apparaten die extra stroom nodig hebben.

Bij het gebruik van een laptop zit men al snel zonder vrije USB-poorten. Met de nieuwe 4-Port Smart USB Hub van Targus kan à©à©n USB-poort worden uitgebreid tot vier hogesnelheidspoorten, zodat er vier randapparaten tegelijkertijd zijn aan te sluiten. Met deze 4-poortshub is het dus mogelijk om alle randapparatuur in à©à©n keer te gebruiken.

Daarbij maakt de nieuwe hub het ook gemakkelijker om apparatuur te bedienen, omdat de vier ´extra‘˜ apparaten via à©à©n aansluiting met de laptop zijn verbonden. Een indicatorlichtje geeft aan wanneer de apparaten aangesloten zijn. En mocht de verbinding met de apparatuur wegvallen, kan deze snel worden hersteld via à©à©n druk op de gemakkelijke initialisatieknop. Dit betekent dat het niet meer nodig is om alle kabels te verwijderen en opnieuw aan te sluiten.

Ideaal voor onderweg
De 4-poortshub is klein en compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen in uw tas en te gebruiken op plaatsen waar weinig ruimte is, zoals in de trein. De geïntegreerde USB-kabel raakt nooit kwijt, omdat deze om de hub wordt gerold als deze niet wordt gebruikt. Hierdoor beschermt de kabel de USB-poorten ook tegen stof en beschadigingen.
De hub is verder voorzien van een AC-adapter, die voor externe stroom zorgt, als men randapparatuur wil aansluiten die veel stroom nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een externe cd-/dvd-drive. De hub is ook verkrijgbaar in een variant zonder adapter en is compatibel met zowel Mac als Windows.

Beknopte productbeschrijving
De Targus 4-port Smart USB Hub maakt een einde aan de beperking van laptops door à©à©n USB-poort uit te breiden naar vier. Dit maakt het mogelijk om vier extra apparaten op de computer aan te sluiten en maakt het bovendien gemakkelijk om de apparatuur te bedienen. De hub hoeft niet te worden geïnstalleerd en is compatibel met zowel Mac als Windows.