FreelanceZorgverlening.nl heeft tot doel de (startende) freelance zorgverlener te voorzien van de nodige informatie, de spelregels van het ondernemen in de zorg. Het aanbod van informatie en trainingen is "vraaggericht" en spelen direct in op actuele vraagsteling en nieuws.      

Om ZZP‘˜ers in de zorg op weg te helpen met de door hun meest gestelde vraag, heeft FreelanceZorgverlening.nl een e-book en training ontwikkelt: à¢â‚¬Å“Tarief bepalen voor Freelance Zorgverlenersà¢â‚¬. Het doel van de organisatie is dat de zorgverleners zich bewust worden van hun waarde, de geïndiceerde waarde en de gevolgen van een te lage tariefstelling.

De gevolgen van een te lage tariefstelling door ZZP‘˜ers in de zorg zal op termijn voelbaar zijn. Deze groep vakmensen heeft een gemiddeld uurtarief dat zeker 30% lager ligt dan de geïndiceerde tarieven.  Een uurtarief waarmee ze niet kunnen garanderen dat ze een financiële goede oude dag tegemoet gaan.

Het is vaak gezegd, maar à¢â‚¬Å“Zorgverlener, zorg voor jezelf!à¢â‚¬Weet wat je waard bent door dit te berekenen en voer je zorgvak uit zonder financiële zorgen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de training "Tarief Bepalen voor Freelance Zorgverlenersà¢â‚¬op 25 oktober. Inschrijving/ informatie