(Persbericht) Deze ´wijnen per glas‘˜ zijn los verkrijgbaar of als originele wijnproevrij in een mooi ontworpen Taste & Choose Box!

Kiest u voor de wijnproeverij dan ontvangt u bij de Taste & Choose Box een bijpassende DVD. Tijdens het bekijken van deze DVD wordt u meegenomen naar de wijnboer. U krijgt een beeld van het wijnhuis en het verhaal achter de wijnen. Samen met de wijnboer kunt u de verschillende wijnen proeven tijdens de op de DVD getoonde wijnproeverij.

Een optionele voucher geeft de ontvanger van de Taste & Choose Box recht op een of twee flessen van zijn/haar favoriete wijn!

Taste & Choose is voortdurend bezig met het uitbreiden van het assortiment en heeft als visie mensen meer te leren over de achtergrond van verschillende producten. Het unieke verhaal achter bijvoorbeeld een fles wijn maakt de proeverij uniek en interessant!

De buisjes zijn tevens los verkrijgbaar en zijn goed in te zetten binnen de horeca (minibar, hippe wijnbars en luxe restaurants). Een ´must‘˜ voor elke allround cateraar!

Kijk op www.tasteandchoose.com voor verdere informatie