(Persbericht) Persbericht:

Team Hotel Het Arresthuis is er klaar voor!

Managementteam:
Nog maar een paar weken en dan zal Hotel Het Arresthuis in Roermond haar deuren open! De oude gevangenis van Roermond zit in de afrondende fase van de verbouwing. Het jonge managementteam heeft er zin. Directeur Rob Polman heeft als versterking Pepijn de Wit, Sjuul Klinkert en Laura Demarteau aangetrokken om zijn managementteam te komen versterken.

Pepijn de Wit:
Pepijn de Wit zal de scepter zwaaien in de keuken. Volgens de Lekker moesten we hem in de gaten houden. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in Restaurant Boreas, Restaurant Bretelli en heeft zijn laatste jaren als Chef-Kok gewerkt in Restaurant de Swaen in Oisterwijk. Nu kunt u zijn kwaliteiten komen proeven in Restaurant Damianz, het restaurant van Hotel Het Arresthuis.

Sjuul Klinkert:
Sjuul Klinkert wordt het gezicht van Restaurant Damianz. Deze gepassioneerde 25 jarige jongen zal zijn rol als gastheer/sommelier met veel liefde vervullen. Hij heeft zijn ervaring mogen opdoen bij de Treeswijkhoeve in Waalre. Ook heeft hij al enkele prijzen gewonnen door zijn passie voor mooie wijnen. De passie kunt u ook zeker terug proeven in Restaurant Damianz.

Laura Demarteau:
Laura Demarteau zal de functie van front office & sales manager vervullen bij Hotel Het Arresthuis. Met haar opgedane ervaring bij Hilton Amsterdam en Hotel Derlon in Maastricht zal zij zorgen dat haar gasten niks tekort komen.

Hoog service niveau:
Gastvrijheid staat bij Pepijn, Sjuul en Laura hoog in het vaandel volgens directeur Rob Polman. Ze hebben bij mooie zaken ervaring mogen opdoen. Met deze kennis zullen zij alle 3 ervoor zorgen dat gasten in Hotel Het Arresthuis niks tekort komen. Het is een jong en gedreven team en dat is mooi om te zien.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hotel : Het Arresthuis
Contactpersoon : Laura Demarteau
Telefoonnummer : 0475-391465
E-mail : [email protected]
Website : www.hetarresthuis.nl