Amsterdam, augustus 2009 CAD & Company, de Nederlandse ICT dienstverlener die gestructureerde oplossingen biedt ter optimalisatie van het ontwerpproces, introduceert de SharePoint-Vault connector. Het is een toonaangevend product uit de portfolio van SharePoint oplossingen waarmee het beheren, delen en inzichtelijk maken van alle Microsoft en Autodesk documenten mogelijk is.

SharePoint-Vault connector
Met de SharePoint-Vault connector van CAD & Company is het niet alleen mogelijk om Autodesk documenten zoals tekeningen en ontwerpen te beheren, maar ook rapportages, calculaties, presentaties, handleidingen, brieven en faxen gemaakt met Microsoft Office. De bestaande Autodesk data management oplossingen zijn ideaal voor het beheren van Autodesk informatie. Met de SharePoint-Vault integratie is het nu mogelijk om deze Autodesk gegevens via SharePoint delen met alle medewerkers. SharePoint werkt daarnaast nauw samen met een groot aantal applicaties, waaronder Microsoft Office. CAD & Company biedt hiermee een compleet platform om als afdeling, projectteam of productteam samen te werken.

Gegarandeerd Goed installatie
De CAD & Company SharePoint-Vault Connector slaat een brug tussen Autodesk Vault en Microsoft SharePoint. Tekeningen uit Autodesk Vault worden zichtbaar gemaakt in Microsoft SharePoint. De installatie en inrichting van Autodesk Vault, SharePoint Intranet en de SharePoint-Vault connector zijn Gegarandeerd Goed projecten van CAD & Company. Dit houdt in dat tegen een vaste vooraf afgesproken prijs een werkende oplossing bij de klant wordt neergezet. Hierdoor loopt de klant geen risico om een hogere prijs te betalen voor meerwerk.

Standaard oplossingen
CAD & Company maakt gebruik van de standaard oplossingen van Microsoft en Autodesk en configureert deze zodanig dat de werkprocessen van haar opdrachtgevers optimaal ondersteund worden. Microsoft en Autodesk, wereldwijde marktleiders, blijven constant investeren in het verder verbeteren van hun producten en oplossingen waardoor de klant verzekerd blijft van de nieuwste technlogie.

Informatie over CAD & Company
CAD & Company is een ICT-dienstverlener die op innovatieve en enthousiaste wijze gestructureerde oplossingen biedt ter optimalisatie van het ontwerpproces.

Door een professionele en projectgestuurde aanpak stellen wij onze klanten in staat om hun ideeën te realiseren. Het resultaat is hogere kwaliteit, meer efficiency, betere risicobeheersing en grotere kostenbesparing.

De strategische samenwerking met marktleidende partijen als Autodesk en Microsoft garandeert eersteklas kennis, direct afkomstig van de bron. CAD & Company heeft bij beide partijen het hoogst mogelijke partnerschap: Microsoft Gold Certified Partner en Autodesk Premier Solutions Provider.

Persvoorlichting
D. Offringa
Telefoon 020 494 66 66
[email protected]

CAD & Company
Hilversumstraat 328
1024 AE Amsterdam
www.cadcompany.nl

Website: http://www.cadcompany.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular