Persbericht

Den Haag, 11 november 2009

Tijdens de feestelijke finale bij Koppert Cress in Monster werd gisteravond bekend gemaakt dat Event Company winnaar is geworden van de OndernemersPrijs Haaglanden 2010. Telecoi uit Voorburg greep helaas net naast de hoofdprijs, maar behoort wel tot de beste vier bedrijven van de regio Haaglanden. Hans Kazàƒ n feliciteerde Telecoi met deze geweldige prestatie. Telecoi is autoriteit op het gebied van mobiel internet en innovatie en wordt door velen bestempeld als "het best bewaarde geheim in de mobiele diensten". Voor meer informatie zie www.telecoi.nl

Finale OndernemersPrijs Haaglanden
Tijdens de feestelijke finale bij Koppert Cress in Monster, werd gisteravond bekend gemaakt dat Event Company eerste is geworden van de prestigieuze OndernemersPrijs Haaglanden 2010. Telecoi is gedeelde tweede geworden. De jury, met vertegenwoordigers van o.a. MKB West, VNO-NCW Zuid-Holland en Stadsgewest Haaglanden, gaf aan dat de keuze zeer lastig was.

à¢â‚¬Å“Het is natuurlijk erg jammer dan wij de finale niet hebben gewonnenà¢â‚¬, aldus Ton Aries, mededirecteur Telecoi. à¢â‚¬Å“Maar wij hebben wel met de drie beste bedrijven van de regio Haaglanden geconcurreerd! Hierbij willen wij dan ook graag Event Company van harte feliciteren met hun overwinningà¢â‚¬, aldus Aries.

Over Telecoi
Telecoi wordt door velen al bestempeld als à¢â‚¬Å“het best bewaarde geheim in de mobiele dienstenà¢â‚¬. Vanaf 1986 heeft Telecoi een indrukwekkende staat van dienst op weten te bouwen in de telecombranche en is marktleider in de Benelux. Telecoi heeft inmiddels mobile services geleverd aan o.a. Samsung, Ajax, ID & T, T-Mobile en Puma. Het bedrijf heeft een eigen research en development afdeling. Tezamen met een uitgebreid dienstenpakket, bestaande uit mobiel internet, mobiele ticketing, bluetooth, gateways en paymentsystems biedt Telecoi bedrijven een one-stop-shop model om hen zo succesvol mogelijk te maken op het gebied van internet en mobiel. Voor meer informatie zie www.telecoi.nl

Over Stichting OndernemersPrijs Haaglanden
De OndernemersPrijs Haaglanden is een initiatief van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden. De prijs die jaarlijks wordt uitgereikt is een prestigieuze prijs om ondernemerschap in de regio Haaglanden te stimuleren. De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden is veertien jaar geleden opgericht met de gedachte dat goed ondernemerschap waardering verdient! Een eindjury bepaalt welke ondernemers worden genomineerd en wie uiteindelijk de winnaar wordt. Deze jury wordt ter zijde gestaan door zeven jurypanels.

- EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Persfoto
Indien u de foto in hoge resolutie wilt ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar [email protected]

Voor meer informatie:
Smith Communicatie
Contactpersoon: Marijke Uitdehaag
Tel: 070-3614004
Email: [email protected]

Website: https://www.emea.nl/?page_id=25704#tdomf_form1