(Persbericht) Son, 03 december 2010 - TelecomExpo is dà© ontmoetingsplaats voor de telecombranche en de zakelijke telecomgebruikers. Op TelecomExpo vindt u operators, importeurs, dealers, leveranciers en intermediairs gericht op de telecombranche.

Ook ShoreTel is dit jaar weer vertegenwoordigd op de TelecomExpo. ShoreTel is à©à©n van de grootste leveranciers van Pure IP Unified Communications-oplossingen. Deze oplossingen stellen bedrijven in staat alle voicemail, video en uitwisseling van berichten en gegevens, naadloos te integreren met de bedrijfsprocessen.

Onafhankelijke marktonderzoeken tonen keer op keer de positieve en hoge scores die ShoreTel behaalt. Ook door eindgebruikers wordt ShoreTel beoordeeld als beste keuze.
Uit het recent Synergy Enterprise Voice 2010 onderzoek is gebleken dat ShoreTel, als leverancier van IP-Telefonie oplossingen en volledig geïntegreerde Unified Communications, wereldwijd groei toont. Haar marktaandeel binnen het MKB en de Enterprise markt ziet ShoreTel toenemen. In Amerika neemt zij een top-3 positie in.

Afgelopen september behaalde ShoreTel eveneens, voor het 7e achtereenvolgende jaar de hoogste klantscore van IT-beslissers voor IP-Telefonie oplossingen. Dit is de uitslag van het jaarlijks Nemertes benchmark onderzoek. Voor het volledige onderzoeksrapport, zie http://www.b-port.nl/nieuws.

Voor organisaties die een (managed) Unified Communications oplossing overwegen, is de TelecomExpo 2010 dà© ontmoetingsplek voor de telecombranche. Schrijf u nu in voor gratis toegangskaarten voor de TelecomExpo en gebruik code: 1081701.

Graag laat ShoreTel u middels de Live demo de oplossingen zien die ShoreTel u kan bieden, hoe u maximaal rendement kunt behalen uit uw bedrijfsnetwerk middels Unified Communications / VoIP, de financiële voordelen, de eventuele randvoorwaarden en op welke manier bedrijfsprocessen efficiënter ingericht kunnen worden. U vindt ShoreTel op stand B-059.

Laat u inspireren en informeren op de TelecomExpo 2010.

________________________________________

Over ShoreTel
ShoreTel is à©à©n van de grootste leveranciers van Pure IP Unified Communications-oplossingen die bedrijven in staat stellen alle voicemail, video en uitwisseling van berichten en gegevens, naadloos te integreren met de bedrijfsprocessen. www.shoretel.com

Over B-Port
B-Port is gespecialiseerd in advies, implementatie en beheer van innovatieve IT en Telecommunicatie oplossingen, diverse datacenter services en het bieden van professionele recruitment services. www.b-port.nl