Teleperformance stelt Koen Wouters aan als Marketing & Communicatie Manager

Zoetermeer, 2 november 2009 - Teleperformance, marktleider in de contactcenter branche, heeft Koen Wouters (26) aangesteld als Marketing & Communicatie manager. Wouters, afkomstig van Van Lanschot Bankiers, wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het verder versterken van de nummer 1 positie in de Benelux.

Teleperformance is wereldmarktleider op het gebied van CRM en contactcenter-diensten. Het bedrijf is in het eerste halfjaar van 2009, tegen de ontwikkelingen van de markt in, sterk gegroeid wat heeft geresulteerd in het marktleiderschap in Nederland.

Wouters was bij Van Lanschot Bankiers verantwoordelijk voor het sponsorbeleid van deze bank. Daarvoor was hij in diezelfde organisatie werkzaam als communicatie adviseur. à¢â‚¬Å“Teleperformance heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Het is daarom belangrijk om, zowel intern als extern, de merkwaarden voor iedereen duidelijk te maken. Teleperformance is actief voor veel aansprekende opdrachtgevers en is in mijn ogen hà©t bedrijf dat innovatief is in de markt. Als buitenstaander ben ik bovendien positief verrast over de professionaliteit van de contactcenter brancheà¢â‚¬, aldus Koen Wouters.

Met het in het leven roepen van deze nieuwe functie is Teleperformance in staat om een verdere professionalisering door te voeren.

Over Teleperformance
Teleperformance is ´s werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van CRM en contactcenter-diensten. De Teleperformance Group combineert internationale expertise en best-practice met de kracht van ervaren lokaal management. Teleperformance (NYSE Euronext Parijs: FR 0000051807) realiseerde in 2008 een omzet € 1,784 miljard. Teleperformance is actief in de Benelux sinds 1993 en uitgegroeid tot een topspeler in de contactcenter branche met vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, Roermond, Maastricht en Brussel. In de Benelux zijn meer dan 2100 medewerkers actief die werken voor een groot aantal prominente merken in diverse branches.

Website: http://www.teleperformance.nl