Shell klanten ondervonden in Oldenzaal dat de gratis literweken van het bedrijf slechts voor tientallen klanten een gratis tankbeurt opleverde. De teleurgestelde klanten weken massaal uit naar Tango Oldenzaal waar ze spotgoedkoop konden tanken.

Tango gaf zaterdag 8 augustus 40 cent korting op alle brandstoffen in een reactie op de actie van Shell waarbij ´dokters en zusters´ gratis konden tanken. Meer dan 600 klanten vulden hun tank bij Tango waaronder veel dokters en zusters, maar vooral ook veel klanten die niet van verkleedpartijtjes houden. Algemeen directeur Martijn Beekhuizen: à¢â‚¬à…“In tegenstelling tot Shell die naar eigen zeggen voor het eerst in hun honderdjarige bestaan gratis tankbeurten weggaven - hebben wij veel ervaring met het weggeven van gratis tankbeurten*. Als je na zoveel media-aandacht slechts 90 klanten een gratis tankbeurt geeft, kun je verwachten dat veel teleurgestelde klanten uitwijken naar de concurrent. Daar hebben wij op ingespeeld. Zonder een euro aan advertenties te besteden mochten wij ons verheugen op een grote toestroom van automobilisten. Tango heeft met deze actie onderstreept dat de payoff van het bedrijf à¢â‚¬à…“iedereen goedkoper tanken meer is dan een reclame slogan.

* Tango geeft ieder jaar honderden gratis tankbeurten weg. 13 februari 2009 was het raak in Eindhoven. Daar gaf Tango maar liefst 13.000 liter gratis brandstof weg. Bekijk de film op Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=RzU1fZwSgJU

Over Tango
Tango, oprichter van het marktsegment ´onbemand tanken´ in Nederland, heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen succesvol gewerkt aan het opstarten van een landelijk netwerk. Omdat Tango tankstations onbemand zijn en daardoor bespaard kan worden op personeelskosten, kan Tango kwaliteitsbrandstof in Nederland aanbieden tegen gunstige prijzen. De korting is direct verwerkt in de brandstofprijs die voor iedere automobilist geldt. Er zijn op dit moment 114 Tango tankstations in Nederland. Tango streeft ernaar om door te blijven groeien om iedereen goedkoper te kunnen laten tanken.

Website: http://www.tango.nl