(Persbericht) Informatieve sessies over next generation desktopvirtualisatie en ontspannende netwerkmogelijkheden op 25 augustus

Utrecht, 21 juli 2011 Telindus-ISIT, specialist en leverancier op het gebied van volledig geïntegreerde end-to-end netwerk-, datacenter- en storage-oplossingen, organiseert in samenwerking met Cisco en Login Consultants op donderdag 25 augustus het VDI/VXI Seminar. Desktopvirtualisatie staat bij veel bedrijven dit jaar hoog op de agenda, maar roept ook nog veel vragen op. Tijdens het seminar gaan sprekers in op de mogelijkheden van de unieke Cisco VXI architectuur; een end-to-end desktopvirtualisatieoplossing waarin Borderless Networking, Datacenter en Collaboration volledig geïntegreerd zijn.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

High Level Overview
10:00 uur 10:20 uur Introductie, Jerry Rozeman, Portfolio Manager Enterprise Telindus-ISIT
10:15 uur 10:55 uur True business benefits of VDI with Cisco VXI, Marc Samson, Product Sales Specialist Cisco
10:55 uur 11:15 uur VXI architectural overview, Erik Lenten, Technical Marketing Engineer Cisco
11:15 uur 11:45 uur Pauze

Technical Deep Dive
11:45 uur 12:25 uur Virtualized Datacenter with Cisco UCS, NetApp, EMC en VMware, Jan Heijdra, Systems Engineer Cisco
12:20 uur 12:55 uur Cisco Virtualization Aware Borderless Networks, Lars van der Zande, Systems Engineer Cisco
12:55 uur 14:15 uur Lunch & ontspannende activiteiten
14:15 uur 14:45 uur Cisco Virtualized Collaborative Workspace, Michael Stolwijk, Consultant Telindus-ISIT

How toà¢â‚¬¦
14:45 uur 15:30 uur The road to VDI with VXI, Jeroen van de Kamp, CTO Login Consultants
15:30 uur 15:45 uur Wrap up en prijsuitreiking 5 iPads, Jerry Rozeman, Portfolio Manager Enterprise Telindus-ISIT
15:45 uur Borrel inclusief een workshop cocktail shaken

Aanmelden en unieke locatie
Het VDI/VXI Seminar vindt plaats bij Inn Style, Herenweg 55 in Maarssen. Deze locatie is gevestigd in een prachtig natuur- en watergebied. Vanwege deze unieke omgeving wordt de informatieve dag gecombineerd met verschillende ontspannende activiteiten: van boogschieten tot cocktail shaken, en van schermen tot aan het afslaan van golfballen vanaf het terras op een drijvende hole. Voor meer informatie over het programma en inschrijven voor het gratis seminar, kijk op www.telindus-isit.nl/vxi.
-----------------------------

Over Telindus-ISIT
Telindus-ISIT, onderdeel van de Belgacom Group, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van networking en storage. De kracht van de organisatie komt voort uit het feit dat Telindus-ISIT, als een van de weinige in de markt, alle kennis en disciplines in huis heeft om end-to-end netwerk- en storage-oplossingen aan te bieden. De organisatie is in staat om te voorzien in een veilige, schaalbare en hoog beschikbare infrastructuur ten behoeve van communicatie en datamanagement. Telindus-ISIT heeft partnerships met toonaangevende netwerk-, storage-, telecom- en securityleveranciers als Avaya, Cisco, CommVault, EMC, Juniper, NetApp, Riverbed, Symantec en VMware. Daarnaast beschikt de organisatie over een eigen trainingsinstituut en een geavanceerd democenter waar de nieuwste technologieën op het gebied van networking en storage live gedemonstreerd worden. Voor meer informatie: www.telindus-isit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular