(Persbericht) Hoge bezoekersaantallen voor live demonstraties

Utrecht, 6 juli 2011 Sinds de opening van het eerste Nederlandse EMC Velocity Signature Solution Centre in Utrecht door Telindus-ISIT en EMC hebben ruim 100 bezoekers deelgenomen aan de live demo‘˜s. Dit hoge bezoekersaantal laat zien dat live demonstraties ook voor business partners van EMC zeer succesvol zijn. In het centrum demonstreert Telindus-ISIT precies hoe de EMC-technologie werkt en krijgen klanten een goed beeld van de toegevoegde waarde en de voordelen van de verschillende oplossingen in een realistische, live omgeving.

De inrichting van het Solution Centre van Telindus-ISIT is gebaseerd op het enorme succes van de eigen Global Solutions Centres van EMC. Het democenter in Utrecht is een replica van het framework aan technologie dat EMC in haar eigen centra demonstreert en Telindus-ISIT kan terugvallen op uitgebreide testresultaten en documentimplementatie-methodes. Het Solution Centre focust op de strategische samenwerking tussen EMC, Cisco en VMware en sluit daarmee aan op de cloud-ontwikkelingen binnen datacenters.

De volgende oplossingen worden in het EMC Velocity Signature Solution Centre gedemonstreerd:
à¢â‚¬¢ Cloud-infrastructuuroplossingen, met EMC Vblock gebaseerd op EMC storage, VMware en het Cisco Unified Computing System
à¢â‚¬¢ Vereenvoudiging van Storage Management met EMC Unisphere
à¢â‚¬¢ Cloud-automatisering met EMC Unified Infrastructure Management
à¢â‚¬¢ Virtual Data Center Back-up met EMC Avamar
Sinds de opening is het democenter uitgebreid met de laatste technologieën van EMC:
à¢â‚¬¢ Geautomatiseerde en unified storage met EMC VNX
à¢â‚¬¢ Maximale storage efficiency voor VDI met EMC FAST Tiering en FAST Cache technologie
à¢â‚¬¢ Storage Federation met EMC VPLEX

Al deze oplossingen zijn ontworpen om de complexiteit van het beheer te reduceren en de kosten in lijn te brengen met service levels en dataprotectie.

à¢â‚¬Å“Met dit democenter kunnen we klanten echt goed de verschillen tussen alle oplossingen laten zienà¢â‚¬, vertelt Frank Grift, CEO van Telindus-ISIT. à¢â‚¬Å“Bezoekers krijgen de kans om precies te zien hoe de bewezen datacenteroplossingen voor hen gaan werken. Sinds de opening van het democenter is er enorm veel belangstelling geweest voor de live demo‘˜s. In economisch instabiele tijden zijn bedrijven op zoek naar veel zekerheid en duidelijke feiten voordat wordt overgegaan tot een investering. In ons democenter sluiten we alle risico‘˜s uit en bieden we de zekerheid die onze klanten zoeken.à¢â‚¬

Het Solution Centre is zo ontworpen dat er verschillende activiteiten kunnen worden aangeboden om de bezoeker volledig te kunnen informeren:
à¢â‚¬¢ Seminars en workshops
à¢â‚¬¢ Live demonstraties van hardware en software
à¢â‚¬¢ Trainingen
à¢â‚¬¢ Uitvoering van een complexe proof-of-concept
à¢â‚¬¢ Migratie-planning
à¢â‚¬¢ Benchmark en performance tests
Daarnaast biedt het EMC Customer Integration Lab ruimte voor uitgebreide ontwikkeling van maatwerkoplossingen.

Christian Putz, EMEA Tier 1 Partner Sales Director bij EMC: à¢â‚¬Å“De ondersteuning van Velocity Signature Solution Centres is de kern van ons partnerprogramma. Dit democenter in Utrecht biedt Telindus-ISIT alle middelen om efficiënter met haar klanten te werken en nog meer waarde uit de samenwerking met EMC te halen.à¢â‚¬

-----------------------------

Over Telindus-ISIT
Telindus-ISIT, onderdeel van de Belgacom Group, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van networking en storage. De kracht van de organisatie komt voort uit het feit dat Telindus-ISIT, als een van de weinige in de markt, alle kennis en disciplines in huis heeft om end-to-end netwerk- en storage-oplossingen aan te bieden. De organisatie is in staat om te voorzien in een veilige, schaalbare en hoog beschikbare infrastructuur ten behoeve van communicatie en datamanagement. Telindus-ISIT heeft partnerships met toonaangevende netwerk-, storage-, telecom- en securityleveranciers als Avaya, Cisco, CommVault, EMC, Juniper, NetApp, Riverbed, Symantec en VMware. Daarnaast beschikt de organisatie over een eigen trainingsinstituut en een geavanceerd democenter waar de nieuwste technologieën op het gebied van networking en storage live gedemonstreerd worden. Voor meer informatie: www.telindus-isit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
E [email protected]
T 035-582 27 30