Nederland scoort punten dit WK met een heel uniek T-shirt: een WK shirt dat meekleurt met de temperatuur. De kleur die het shirt krijgtà¢â‚¬¦ is Oranje natuurlijk! Aardig detail: het werkt altijd, ook bij niet-Oranje fans (http://www.youtube.com/nuonenergie).

Op lichaamswarmte of kou, reageert het shirt door van kleur te veranderen. Een zwart t-shirt dat een oranje shirt wordt! Het Nuon Energieshirt is vanaf 26 mei verkrijgbaar in onze webshop met energiebesparende artikelen op http://www.nuon.nl. Iedereen kan het WK shirt voor € 14,95, of minder, aanschaffen.

Het Energieshirt is te koop in de maten S t/m XXL. Stop dus al je energie in het supporten van Oranje, koop het Nuon WK shirt juich je warm en steun Oranje!

Nuon is sinds 2002 sponsor van het Nederlands elftal (KNVB). Naast de jaarlijkse Nuon Ballenjongensselectie, haken we op de toernooi-jaren in met een origineel energiegerelateerd item.

Over Nuon
Nuon is een energieonderneming die met zesduizend medewerkers ruim 2,6 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland en België. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, warmte en koude en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken. Nuon is onderdeel van de Vattenfall Group.

----------------------------------------------
Noot voor de redactie(Niet voor publicatie)
Meer informatie:
Nuon Mediarelaties, Melanie Poort, woordvoerder
Tel.: 020 597 42 00, E-mail: [email protected], www.nuon.com/nl/pers/