(Persbericht) The Dog Company helpt hond en baas de donkere dagen van de winter door. Eigenaren kunnen deze winter actief bezig zijn met hun hond door gebruik te maken van de recent opgestarte Dog-O-Theek. Ook heeft The Dog Company een nieuwe lijn reflecterende artikelen voor zowel baas als hond in het assortiment.

De Dog-O-Theek is een recent opgestarte verhuurservice van The Dog Company. Hierdoor wordt het voor eigenaren mogelijk om producten voor korte tijd te proberen of eenmalig te gebruiken. Verschillende activiteitsspellen voor de hond van Nina Ottosson kunnen zo gebruikt worden om de winterdagen door te komen. Je kan een spel huren vanaf € 7,- per week. Probeer op deze manier verschillende spellen uit. Mocht je toch besluiten om een uitgeprobeerd spel aan te schaffen dan ontvang je 10% korting.

The Dog Company heeft de nieuwe reflecterende producten van Hurtta toegevoegd aan het assortiment. Hierdoor zie je zelfs een zwarte hond in het donker. Je kan kiezen uit reflecterende halsbanden, tuigen, lijnen, vesten en zelfs beenbeschermers voor baas en hond!

Kortom er is geen enkele uitvlucht meer om je hond minder aandacht te geven deze winter!

Kijk voor meer informatie op onze website www.thedogcompany.nl of mail naar [email protected]