(Persbericht) Op dinsdag 5 oktober jl. vindt de officiële ondertekening plaats van de topsportovereenkomst tussen Topsport Overijssel en the real gym Kampen. the real gym Kampen is hiermee de eerste en enige sportschool in Kampen die door Topsport Overijssel is benoemd tot officiële Topsport partner.

Dit betekent dat the gym voldoet aan de hoge kwaliteitseisen zoals die door NOC*NSF zijn gesteld en als sportschool geschikt is bevonden om topsporters te helpen op weg naar hun topprestaties. O.a. de hoge kwaliteit fitnessapparatuur, professionele klantbenadering en de schone en frisse omgeving zijn reden geweest om the real gym te benoemen.

Topsport Overijssel biedt topsporters en talenten professionele begeleiding, die wordt afgestemd op de persoonlijke situatie van de sporter en deze zo dicht mogelijk bij huis of in de directe sportomgeving te organiseren. Hiermee worden topsporters en talenten zo goed mogelijk ondersteund om hun sportieve doelstellingen te behalen.
De gemeente Kampen kent traditiegetrouw veel topsporters en zet zich actief in voor deze groep. Wethouder Pieter Treep heeft begin dit jaar namens de gemeente Kampen een convenant ondertekend met Topsport Overijssel om topsporters en talenten in de gemeente Kampen te ondersteunen.
the real gym biedt onbeperkt topkwaliteit fitness tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Vanaf slechts €19,95 kun je er in een moderne, frisse en ontspannen omgeving sporten. Fitnessapparatuur van Technogym, goed ingerichte kleedruimtes met schone douches, een goed aircosysteem en motiverende trainingsschema‘˜s zijn vaste onderdelen van deze sportschool.

the real gym
Sportpark De Maten, De Maten 6
8265 VA Kampen
t 038 333 5567
www.therealgym.com